I kveld er kvelden dere

I kveld blåser NRK i gang tidenes norske partyfinale. Og jeg har blitt enig med meg selv at jeg blir glad uansett hvem som vinner.

Alle låtene i kveldens finale er verdige vinnere. Men, det er vel noen jeg synes er verdigere enn andre. Og en siste gjennomgang av låtene er vel på sin plass.

Låt 1 – Hooked On You – Infinity

Party party fra tone 1 og helt klart en favoritt. Og hvis de klarer å kvitte seg med stemmeproblemene de hadde i delfinalen kan dette gå godt.

Låt 2 – Vil du ha svar – Jenny Jensen

Skal dansebanddronningen også bli Grand Prix-dronning. Det avgjøres vel først og fremst om Jenny’s sjarm når tilstrekkelig mange stemmere i kveld.

Låt 3 – Maybe – Trine Rein m/Andreas Ljones

Fullt rocketrøkk i denne låten og kult med fele. Men, jeg tviler vel at den har det lille ekstra som trengs for å gå helt til topps.

Låt 4 – Chicken Rodeo – Dusty Cowshit

Køntri og rap er vel en rimelig uvanlig kombinasjon, men den fungerer. Og jeg tror at dette kanskje kan bli den store jokeren i kveld.

LÅt 5 – Love On The Dancefloor – Torhild Sivertsen & The Funky Family

Fullt trøkk fra første tone og dette kan svinge i kveld. La oss håpe at all kjærligheten fra dansegulvet smitter over på de som stemmer.

Låt 6 – Rocket Ride – Jannicke Abrahamsen

Endelig kom gullstøvlene og Herreys hadde jo suksess med gullstøvler så hvem vet. Det er uansett en særdeles svingende låt. Men, dette er ikke den første låten et medlem i GP-klubben har med. Det skjedde allerede i 1994.

Låt 7 – Wannabe – Crash!

Dette er nok det låten kidsa vil like best. Og dette er definitivt kveldens rockealibi. Men, har de lært å sjarmere TV-publikummet da?

Låt 8 – Ven A Bailar Conmigo – Guri Schancke

Fyrrige rytmer er sist ut i årets finale. Men, er damen som skal synge fyrrig nok?. Det kan være det som avgjør for denne låten

Etter min mening er det helt umulig å si hvem som kommer til å vinne dette. Så jeg feiger ut og kommer ikke med noe tips. Men, som de sier på sporten, her gjelder det å ha dagen og smøre riktig. Uansett hvem som vinner så kan hun eller de (det er ingen menn som synger alene i år) som vinner forvente seg over 40 norske støttespillere i salen i Helsinki i mai.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *