Siste sjansen

Kan vel ikke la sjansen gå fra meg og kommenter de 6 låtene som skal konkurrere om de to siste plassene i finalen i morgen.

Nå vil vel noen lure på hva vitsen med en slik Siste sjanse-konkurranse er. De låtene har jo allerede blitt slått av to låter og man kan lure på om dette egentlig skulle kalles Siste påfyll-sjansen.

Vel i Sverige hvor de har drevet på med dette noen flere år enn oss så har faktisk en låt som måtte gjennom siste sjansen kommet helt opp på andre plass i den store finalen. Så alt håp er med andre ord ikke helt ute. Dessuten får de jo en ekstra eksponering av låten kun et døgn før selve finalen.

Trine Rein

Dette er en standard litt seig rockelåt. Den heves litt av det faktum at Trine Rein er en kjent artist, men blir i bunn og grunn passe kjedelig til slutt.

Stian Joneid

Stian stiller med en type låt som det spilles 13 på dusinet av på diverse norske radiostasjoner. Og det er vel der den hører best hjemme. Jeg skal gi ham et par poeng på sjarmeskalaen, men tviler på at det holder.

Malin Schavenius

En mere svenskklingende låt skal man lete lenge etter. har en følelse at den begynte sitt liv med tittelen «Under stjärnorna». Men, den er da ganske fengende og jeg kan ikke la være å bli glad av den. Og det blir sikkert Malin glad for å høre.

Hazen

Hazen stiller med årets mest sexy forgrunnsfigur. Låten er ganske kul, men blir dog kjedelig etterhvert. Nok en låt som helt sikkert vil få ett bedre liv på radio enn på TV.

Blue Moon Band

Kjekke unge mennesker som fremfører en skikkelig feel-good sang, men den endre liksom ikke noen steder. Det blir samme tralten hele tiden. Hvis månen bli blå i kveld tror jeg Blue Moon Band har
tid til å se på den isteden for å forberede seg til lørdagens finale.

Jannicke Abrahamsen

Fengende låt, men til tross for tonnevis av sjarme, så når hun liksom ikke helt gjennom. Det blir litt for mekanisk. Kanskje de skulle tatt med noen mannlige dansere og få litt humor inn i bidraget. Men, liker jeg
låten……JA!

Jeg håper at Malin og Jannicke går videre, men tror vel mere at det er Trine og Jannicke som må gå til sengs i natt vel vitende at de har en jobb å lørdagskvelden å gjøre også.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *