2 dager igjen

Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg fordyper meg i hva jeg synes om de to låtene som fikk billett til den store finalen sist lørdag.

Crash!
Det er ikke tvil om at Teeny fra Wig Wam er en veldig god låtsnekrer. Han har en veldig god evne til å få hardrocklåter til å være nesten irriterende fengende.

Gruppen han har valgt til å fremføre låten har definitivt stemmeprakten og spillegleden til stede, men evnen til å sjarmere publikum har de ikke helt inne enda. Men, jeg regner med at de er lærenemme og at de allerede på lørdag vet litt mere om hvordan man ter seg foran et TV-kamera.

Og klarer de det kan de definitivt kjempe om førsteplassen. Og denne låten vil definitivt gjøre seg bemerket i Europa.

Jenny Jensen
Her tar Grand Prix definitivt på seg lakkskoa og dansepumpsen. Og jeg tar vel ikke mye feil hvis jeg tipper at denne låten blir en gjenganger på Norsktoppen og diverse dansegulv rundt omkring på de norske samfunnshusene.

Det Jenny ikke vet om publikumsfrieri er antagelig ikke verdt å vite og det skinner gjennom TV-ruten. Låten derimot er vel så standard danseband som den kan bli og burde ihvertfall slå ann i Sverige hvis denne låten blir valgt til å representere oss i Finland. Resten av Europa derimot vil vel antagelig være litt mere avmålt er jeg redd.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *