3 dager igjen

Da er det på tide å ta finalelåtene fra 2 delfinale litt nærmere under lupen.

Guri Schanke

Ifølge diverse bettingbyrå er dette den største favoritten til å vinne på lørdag, men det er nå en gang ikke veddeløpshester vi snakker om.

GP-artister kan man mere sammenligne med skiløpere, for også i Grand Prix kan man smøre seg bort. Og i dette løpet synes jeg det går trått for Guri. Den fyrrigheten man skal forvente av en latinolåt mangler nesten totalt.

Det hele blir en heller tam affære. Men, kanskje hun har smurt om til finalen og overrasker oss alle. Uansett tror jeg nok ikke at denne låten gjør at poengene danser vår vei i semifinalen.

Dusty Cowshit

Dette er vel den låten som har fått mest blandete reaksjoner. Noen synes det er kjempekul og vil gjøre det for oss i Helsinki, mens andre får angstanfall bare på tanken på at de skal vinne.

Selv har jeg et litt mere avslappet forhold til låten. De lager fart og show på scenen og fremføringen oser av spilleglede. Og den gleden smitter gjennom TV-skjermen uten tvil. Og det er vel deres sterkeste side. Og det er en låt man blir glad av.

Men om det når helt til topps på lørdag er en annen sak. Og hva resten av Europa måtte finne på å synes om dette bidraget, ja det gjenstår å se.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *