2 delfinale's endelige dom

Ja da må jeg vel komme med min endelige dom over den 2 delfinalen. Må vel kunne si at dette var en finale på det jevnt ordinære. Jeg triller terningene igjen jeg.

Guri Schance – Ven A Bailar Conmigo

Låt: 4

Låten er fremdeles rimelig uorginal, men med bra sceneshow så blir den løftet en del hakk.

Fremførelse: 5

Førr ei dame, som det heter oppe i Bodø. Fremføringen var dog litt stiv spør du meg, så litt mere fyrrighet neste gang du fremfører Guri. Dette skal være fest vettu.

Kostyme: 5

Vanligvis blir de som skifter kostymer under en GP-låt mere lettkledd, men her var det omvendt. Og det funket til tusen.

Hazen – Better Than This

Låt: 3

Låten tok seg opp når den kom på en scene. Skikkelig bra driv i denne låten, men den er dog litt monoton spør du meg.

Fremførelse: 5

Hvem kan vel unngå å bli påvirket av dådyrøynene til den kvinnelige vokalisten. Sterk og flott fremføring, vi vil ha mere av denne gruppen.

Kostyme: 6

For ett sexy rockekostyme. Dette var en skikkelig innertier. Sånn skal ett rockeband se ut!!

Malin Schavenius – Under Stjernene

Låt: 4

Sjarmerende låt, men muligens ikke akkurat nyskapende. Men, den funker til tusen for oss innbarka GP-fans.

Fremførelse: 4

Noe mere GP-erketypisk fremføring enn denne skal man vel lete lenge etter. Men, det funker på sitt vis. Dessverre hadde Malin ikke en god dag vokalmessig. Stemmen var veldig tynn og svak i blandt.

Kostyme: 4

Enkelt og greit kostyme som passer til en slik låt. Og kostymet gjorde også sitt beste for å skjule at artisten var i lykkelige omstendigheter. Men, når har hun egentlig termin, i mai??

Andrea – I Wanna Be With You

Låt: 4

Låten gir meg den deilige melankolske følelsen jeg liker i låter. Men, jeg kommer nok ikke til å høre mye på livefremføringen av den nei.

Fremførelse: 2

Dessverre var Andrea så synlig nervøs at dette fikk innvirkning på fremføringen. En skikkelig dårlig dag på jobben for henne spør du meg. Synd i grunnen, vi vet at hun kan så mye bedre.

Kostyme: 1

Dette kostymet er egentlig veldig lekkert, men du stiller ikke slikt kledd når du synger en ballade Andrea. Total skivebom dessverre.

Amelia – Unbelievable

Låt: 4

Denne låten tok seg virkelig opp når den kom på en scene. Og for en sjarm den dama har da.

Fremførelse: 4

Sterk og livlig fremføringen. Kveldens beste vokalprestasjon spør du meg. I grunn veldig synd at denne røk ut.

Kostyme: 2

Hva skal man si, pen nattkjole. Nok en gang skivebom på kostymefronten. Amelia og Andrea burde ha byttet kostymer spør du meg.

Dusty Cowshit – Chicken Rodeo

Låt: 3

Det svinger definitivt av låten, men setter nok ikke igang de helt store vibbende hos meg.

Fremførelse: 4

Grei nok fremføring. Hadde kanske ventet med en litt mere moro fremføring, denne var nesten litt for striglet spør du meg. Koreografien var litt vel
aerobic-aktig. Men, aerobic er jo bra trim da.

Kostyme: 4

De hadde vel i grunnen på seg det man kunne forvente av dem. Og heter gruppen Dusty Cowshit så kan man vel nesten ikke ha på seg noe annet.

Noen vil kanskje reagere at jeg er så opphengt i hva artistene har på seg. Men Grand Prix er nå engang en TV-sendt konkurranse, så da må helheten stemme. Og ett helt feil kostyme forstyrrer en god del spør du meg.

Og nok en gang tippet jeg helt rett. Skulle nesten tro jeg hadde litt peiling. Neste lørdag sitter jeg på første rad i Stokke. Skal bli gøy å få oppleve dette live, det er nå engang det som er den aller beste GP-opplevelsen.

Avsender: Morten Thomassen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *