Blogg meg her og blogg meg der?.

Jeg er egentlig av den typen som synes nye ting er artige. Særlig hvis det har litt teknodimensjon over seg. Så dette med blogging er spennende saker. Ikke det at det er så nytt, men jeg har ikke blogga før.

Her skal det blogges flagga jeg i fjor høst. Nå har jeg fått min egen blogg. Jeg kan blogge dag og natt om jeg vil. Nå er det bare det at jeg er en sliten småbarnsmor som har litt begrensa med tid og krefter?. og så har jeg jo dette radioprogrammet som skal lages også… Men det er faktisk en aldri så liten hindring til, og dette er litt pinlig å innrømme, men jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal skrive! Jeg har oppdaga at nå skal ALLE blogge. Og vi journalister kan nå vise fram den personlige sia og komme med betrakninger over livet, havet og kjærligheten. Men hvor interessant er egentlig det? Hvem gidder egentlig å lese om min hverdagstilværelse med sengeskift om natta og trøtte dager som går med på å holde seg fast i kaffekoppen?

Nei, her må det nok annet krutt til! Hva skal en blogg inneholde som gjør den verdt å lese? Det må finne ut av til neste Kurer-sending.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *