Flott

Kristian:

Hvis Ikke Flott Kan Hoppe Hvordan Kommer De På Deg DA???

Hvor masse blod suger Flotten ca. en dag?

Svar:

Både aggresjon og angst å lese i disse spørsmålene fra Kristian.

Flått er ikke intelligente vesener som ser seg ut et offer. De er først og fremst mange, og nesten alle leter etter et sted på et varmt dyr der det er myk og tynn hud og der de kan grave hodet sitt ned i de øvre cellelagene og komme til lunkent blod. Ideelle steder er skrittet, armhulen og lignende steder på oss – ja oss.

Og de detter stadig ned når noe går forbi strået de satt på og så klatrer de opp på det de finner, og dersom det er en av oss, så er det bare å begynne å grave og suge. Samme prinsippet som mygg og klegg, men flåtten har større tank å fylle.

Hvis du ikke har oppdaget en flått i løpet av en uke, så er det et tegn på at du har for lite kontakt med kroppen din. I sommer ble jeg bitt av flått veldig ofte, og det merker man toppen etter et døgn. Men jeg er jo gift og blir stadig berørt.

Når du har oppdaget en flott er det bare å ta den vekk, og sjekke at det ikke utvikler seg en rød ring rundt bittstedet. Hvis ringen varer ved en uke, så er det stor sannsynlighet for at du har fått borelia-infeksjon, og må få en antibiotikakur, hvis ikke så…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *