Etter et opphold

I kveld er det sending igjen, og jeg har gjort et lite sveip i snurpenota etter en ukes opphold.  Nye spørsmål sender dere som vanlig inn ved å legge inn en kommentar til dette innlegget – neste uke blir siste sjanse til å få svar.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Etter et opphold

  1. Lisa sier:

    er dette et retorisk spørsmål?

  2. Jørgen Dahl sier:

    Under programmet «Hvorfor det?» nå på torsdag den 18.09. tulla dere med ettervanet til Lin Skåber. Betimelig spør du meg; og flere enn meg må ha stilt seg det spørsmålet: «Hva er det med den dama». Når skal Lin Skåber gå ut og gjøre skikkelig rede for sitt forhold til den russiske skiskytteren fra Perm, Ivan Skobrev. Dette kan ikke holdes skjult lenger! Det er jo bare å bytte om litt på vokaler og konsonanter så ser vi at hun er gift med en russer. Riktig skrevet skal dama hete Lin Skobereva, men allikevel dere!

  3. Willy sier:

    Hvorfor har jeg mer hår på ryggen enn på hodet?

  4. Paulus sier:

    Hvorfor er det ingen indianere i westernfilmer som har skjegg? Kom Gillette tidlig i Amerika?

  5. lols sier:

    Hva er RMS spredningsvinkelen til et 1GeV/c pion i en 5cm tykk jernblokk? Skisser gjerne vinkelen som en funksjon av tykkelse fra 1mm (med RMS mener jeg roten av det gjennomsnittlige kvadratet forresten).

  6. Helen sier:

    Hvorfor er alt det som er usunt så veldig godt? Det kan jo ikke være logisk..

  7. Arnt-Olav sier:

    Hvorfor er det at man liker lukten av sin egen fis, men ikke andres?

  8. Lena M.E. sier:

    Hvorfor er det noen liker/blir forelsket/tenner på bare samme kjønne, noen bare på det motsatte og noen på begge deler? Hadde det ikke vært mer logisk om alle var bifile?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *