nyheit: Berre Bjørsvik!

Bjørsvik

No er det fleire damer her som seier dei spelar i Bjørsvik og at dei spelar i 4. divisjon! Korleis kan dette henga saman? Janne forklarer: Me som har slutta i Eikanger-Bjørsvik, har saman starta Bjørsvik Brass.  Linda: men betyr det at ein heil haug no har slutta i E-B? Ann-Cathrin: Nei, folk har slutta over mange år av ulike grunnar. L: som foreksempel? A-C: barn og mindre tid til øving. Flytting (i Bjørsvik er det øving berre ein gong mnd) og så har me nokre proffar frå harmonien og forsvarets som ikkje har tid til noko så proft som E-B, om du skjønar. Cirka slik. L: Overgangen frå elite til 4.div?  Janne: Me tek ikkje lett på det (hahaha frå resten). Me har hatt fem øvingar så det seier seg sjølv at me må gje alt på dei øvingane. L: forventningane? Alle: opp i 3.div, altså vinna 4.div.

oppsumm: Bjørsvik Brass er sans.vis det ferskaste korpset i Noreg (kanskje saman med Montebello i Oslo) Og det einaste korpset i Noreg der kriteriet for å vera med er at du ein gong har spela i Eikanger-Bjørsvik.

Lykke til med journey in to freedom i morgon! TAKK!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til nyheit: Berre Bjørsvik!

  1. bathrooms sier:

    Is there a second part to this blog it just seems to Finish half way through without an ending, do you have a link to the complete feed? Thanks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *