Uvanlig stadionreklame

ottestad-kirke.jpg 

Ottestad Kirke, Port Vale og Odd-Arne. Det er mye litt merkelig reklame på fotballbaner rundt omkring i Norge. Har du sett noe pussig? Send det hit, da vel. 

Leder i Troms Fotballkrets, Jo Are Vik, har bevegd seg rundt omkring i landet de siste ukene, og har sendt oss bilder av noen uvanlige reklamer på fotballstadioner han har kjørt forbi.

Ottestad Kirke-reklamen stammer fra Ottestad stadion, kanskje ikke så overraskende. Det ligger utenfor Hamar.

Hei! Jeg passerte særdeles idyllisk beliggende Høken Stadion på Bleik i Vesterålen seint om kvelden mandag 06.07.09, og beit meg spesielt merke i en del av reklameskiltene som kranset gressbanen. Leeds, Arsenal, Spurs og selveste Port Vale! Ikke så store og lange som Herleif Hansens Coventry City på Finnsnes stadion, men dog med et mer vareriert mangfold.  

Vedlagt følger bilder fra Høken Stadion (der jeg forøvrig sist var under Fisk & Fotball for rundt 10 år siden). Legg også merke til «nabolagsreklamene» som omkranser de engelske klubbreklamene.

Jo Are

 hoeken-stadion.jpg

arsenal.jpgleeds-everton.jpgspurs.jpgport-vale.jpgper-arne-odd-arne-stein-harald.jpg 

Har du sett en noe uvanlig reklame på en bane? Eller har du en reklame på din lokale bane, som egentlig er litt merkelig når du tenker deg om? Fortell om det, eller send det til oss. Pleasern.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Uvanlig stadionreklame

  1. Ernest Mangnall sier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *