FK Fotball-Ligaen 2009

dscn3539.jpg

Dette er representantene for klubbene i 3. divisjon avdeling 23 i Troms fotballkrets. I 2009 vil denne serien bære navnet FK Fotball-Ligaen!

Vi innser at vi til tider ikke har vært flinke nok til å dekke fotball fra hele landet vårt, så fra og  med neste år har vi tenkt å gjøre noe med det. Vi har tenkt å rette spesiell oppmerksomhet mot 3. divisjon avdelingen i Troms, som fra 1967 har vært kjent som TITO-serien på folkemunne.

Jevnlig utover året har vi tenkt å viderebringe det som skjer i og rundt klubbene i avdelingen, til våre lyttere. Og her på våre nettsider har vi også tenkt å gi FK Fotball-ligaen mye oppmerksomhet og egne sider.

Noen av kampene vil bli flyttet til søndag klokka 12, for live-dekning ut til det norske folk, men inntil videre er det ikke hundre prosent sikkert hvilke kamper dette blir.  

Så fremover vil det bli mye fokus på Bardufoss, Senja, Finnsnes, Salangen og de andre lagene i FK Fotball-Ligaen. Men inntil videre anbefaler vi Troms Fotballkrets sine sider, for all den informasjonen du trenger.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *