FK Fotball-drakta får kjørt seg

madrid-25-281008-048.jpg

FK Fotball-draktene kommer seg rundt til stadig flere land. Denne gang kan drakta, og dens bærere, rapportere fra både Skottland og Madrid.  

Det første korrespondentbrevet denne gang, kommer fra Lars, som for noen uker siden bevegde seg fra Larvik, helt til Madrid:

 madrid-25-281008-066.jpg

Siden dere for et par uker siden kom med gode tips om hvordan få tak i billetter til Real Madrid-kamp, noe som viste seg å være gode tips, oversendes herved et par bilder fra Madrid – slik at dere ser at FK Fotball-trøyen blir bært med stolthet i en fotballby også – og ikke bare på ferietur i Kroatia.

Kampen (3-2 til Real mot Bilbao) var ok den, opplevelsen av 70,000 som piper fordi Bilbao har fått straffe er noe man husker. Huskes gjør også noen hjemmesupportere som etter kampslutt fant det svært morsomt å erte de 70 baskerne som hadde tatt turen til hovedstaden med å synge «Viva Espana» – enda morsommere ble det jo når baskerne lot seg hisse opp av dette…  🙂
 
Og hvis man tror at TV2 eller VG har mye fokus på andre ting enn selve kampen, så kan det opplyses om at det som var hovedpoenget på spansk TV og aviser etter kampen var ikke at Real såvidt vant 3-2 mot Bilbao, eller at Higuain scoret 2 mål, eller at Bilbao fikk rødt kort – neida, det som fikk hovedoppslag var at høyreback Sergio Ramos (som satt på benken hele kampen) var den eneste som ikke håndhilset på Raul når Raul satte seg på innbytterbenken etter å ha gått av banen 5min før slutt….
 

madrid-25-281008-060.jpg

En av våre flotteste korrespondenter i Skottland, Fredrik, har blitt dratt fram i en som en som skal trekke nye studenter til byen, og såklart stiller han i FK Fotballs bortedrakt (se side 12).

fredrik.jpg 

God dag karer…
Har jo helt glemt å sende dere denne. Jeg ble spurt om jeg ville være med i mitt universitets prospektkatalog for potensielle. Jeg sa villig ja, og pyntet meg selvfølgelig i anledningen. Denne katalogen trykkes opp i ca 50.000 eksemplarer. Jeg har allrede fått fere spørsmål om hvilket lag den fine trøya mi tilhører.
Har forøvrig nettopp kommet hjem fra Paisley (rett utenfor Glasgow) etter en brillefin lørdag med 2-0 seier til mitt kjære Dundee United mot St. Mirren på Love Street og en festlig bytur i Glasgow etterpå… Nå ligger vi på 4. plass og det ser veldig bra ut denne sesongen…

Hvis du befinner deg på en intertotokamp i Bregenz, er i Kiruna i din FK Fotball-drakt, eller har noe annet å melde, send oss en mail a. Vi mener det.

Dette innlegget ble publisert i Korrespondentbrev. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *