Vi har faktisk sporty lyttere

mix.jpg

Vi tenkte å undersøke om vi i FK Sport og FK Fotball faktisk hadde sporty lyttere. Det noe overraskende svaret var ja.

En av våre sporty lyttere stikker avgårde med en FK Fotballdrakt, og det ble en hard kamp om drakta. Alle det er bilde av ovenfor (Biljardtalentet Simen, Asgeir – alle jibberes mor, Tord Erik – kretsmester på 5000 meter, Kristian – nå lagt opp, anonym med fjernkontroll og Caroline for et par siden) oppnådde hederlig omtale, men dessverre ingen drakt.

Den eneste lytteren vi har som vi jevnlig får meldinger til fra andre lyttere (hovedsaklig single gutter) er Ragnhild, enslig, Oslo. Hun bidro her med et flott bilde av seg selv. Riktignok er det ikke så sportssrelatert at hun vinner, men vi får ihvertfall endelig vite hvordan hun ser ut. 

ragnhild.jpg 

Et veldig godt bidrag kommer også fra Fabian, som sender med dokumentasjon på at både han og faren kommer inn samtidig for Smørås IL i 7. divisjon.

fabian-og-far.jpg

Faren har en overraskende stor klokke på. Det er jo tross alt seriekamp.

Tor Marius har ikke et bilde, men en link. Han er mannen med de fine hanskene her.

Han bærer tydeligvis fortsatt nag etter hendelsen:

«I tillegg til uheldig omtale i teksten er jeg da spilleren som er avbildet med FINGERHANSKER! Nå drøye 2 år etter går jeg fortsatt i enkelte kretser kun under navnet Narkohansken. Har forlengst sluttet å prøve å unnskylde meg med klimavariasjoner i mai på Glåmos som ligger 600 m.o.h. Versjoner av samme hendelse med samme bilde ble forøvrig publisert også i lokalavisa, Adresseavisen, Stavanger Aftenblad og Aftenposten. Jeg spilte selvfølgelig i tillegg på laget som tapte kampen.»

Det er et veldig godt bidrag, men har tross alt allerede fått mye flott omtale i nasjonal presse som belønning. Så tilslutt endte vi likevel opp med Klaus Asbjørn som vinner. Han skriver dette:

«her er et bilde av meg fra da jeg tok boksetimer på cuba i vår. treneren sa han hadde bokset i Sydney-OL, men er litt usikker på om det er sant.»

klaus-asbjorn.jpg

Vi er ikke i tvil, han må jo ha vært med i Sydney. Se så god han ser ut.

Gratulerer, drakt er snart på vei til din lekre postkasse.

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Vi har faktisk sporty lyttere

 1. Fark sier:

  Hei.

  Litt usikker på Ragnhild, enslig. Litt research (beklager hvis jeg hopper inn på deres enemerker nå) vil vise dere at det eneste drillkorpset med slik drilldrakt som hun stiller i innenfor Oslo drillkrets, er Grorud. Sjekk ut forsiden på Melonas-Dvden i butikken på NRK. Og det har ikke vært noen Ragnhild i denne drilltroppen på ihvertfall 20 år.

  I tillegg vet alle at man ikke driller med slike sko, ihvertfall ikke til en slik uniform.

  Så jeg er redd Ragnhild, eller bildet av henne, er et falsum.

  Fark

 2. Hege sier:

  En teori angående Ragnhild: Den observante leser vil se at i bakgrunnen bak Ragnhild er der snødekte fjell. Etter å ha bodd 12 år i Oslo kommune har jeg enda tilgode å se ordentlige fjell innenfor kommunegrensa. Jeg tror Ragnhild er autentisk, men innflytter slik som meg selv. Ergo hun har drillet i annen drillkrets enn Oslo i sine yngre dager…

  /hege, Oslo
  innflytter, forøvrig er jeg en singel og sporty lytter

 3. Ivar, enslig, Oslo sier:

  Selv om Ragnhild nå er enslig i Oslo betyr det vel ikke nødvendigvis at hun har bært bosatt i Oslo hele sitt liv. Så at det er et falsum kan nok være en litt drøy påstand.

 4. Nå er det vel også en kjennsgjærning at kopslivet, som ofte drillpikene er en del av, er en utsvevende/reisende folkegruppe…?! Kan minnes kopsfolkets utallige forsøk på å forlede, god norsk ungdom, fra idretten og inn i kopshelvete fra barneskolen.» Vi skal på masse fine turer og korps er helt CRASYBANANA !!!!»
  Dette er vel kanskje tilnøds et slags bevis at de i det minste dro på turer………..

 5. Hallgeir sier:

  Fjellet bak Ragnhild er Skogshorn, og plassen Ragnhild står på, heter Lykkja. Begge deler i Hemsedal. At Ragnhilds mor, Cecilie har slitt litt med fokusen på kameraet, får så være

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *