Noen har stjålet den ene D'en i DDE

d-d-e.JPG

Det er tidlig søndag morgen og vi har unnet oss noen ekstra timers søvn i dag.

Grunnen er enkel: I dag, 17. August 2008 er det nøyaktig 5 år siden FK Fotball gikk på lufta for aller første gang. Hver eneste søndag i 5 år har vi dasket ut ting fra fotballens verden som vi syns er verdt å nevne, men det føles overhodet ikke som 5 år siden. 3 virker mer riktig.

Såpass stolte er vi av at vi har holdt på så lenge, at vi spanderte en gjev frokost til Thomas i dag. Dagens delikatesse: Agurkjuice. Høres kanskje ikke så ille ut. Agurk har en forholdsvis diskret og frisk smak og den grønne kjeppen består strengt tatt bare av vann. Så ideen om agurk som alternativ til appelsin som tørsteslukker er forståelig. Det er inntil du smaker den grønne sausen. Med et enkelt møte mellom tunge og maltraktert agurk kan vi stryke Han Bøyde Grønne Stangen fra drikkekartet. Vi får finne andre måter å feire bursdagen vår på senere.

mmmm-agurk.JPG

I går tok vi turen til Beijings Pattaya. En gate full av trær dekket av blinkende lys, barer som dunker ut kjipe blandinger av eurotechno og kinatechno, og folk på frenetisk jakt etter penger eller seksualpartnere. Det er ikke et sted å være for de av oss som foretrekker fred og ro, men det er sosialantropologisk svært underholdende. Prisene på drikkevarer er langt over prisene i Europa og pizzaen får du plass til på en vaskepollett. Hver eneste bar har en tv stående på utsiden og her viser de det meste av OL-relaterte ting: Bordtennis, turn, landhockey, talkshows, OL-sketsjer og skyting. Annenhver bule har en scene og underholdningen derfra er bisarr men allikevel svært unison. Malen er to tynne damer i små skjørt og en lubben fyr med langt hår. Damene synger så godt de kan og Señor Lubben spiller et eller annet instrument. Hvilket instrument varierer fra sted til sted. Vår favoritt er han som spiller hylende og drithøye gitarsoloer mens damene nynner småsurt i bakgrunnen.

 gotham-city.JPG 

Er ikke Beijings Pattaya noe for deg, kan du kanskje ta turen til Beijings Gotham City. Her finner du bl.a. statskanalen CCTV og deres store, knokete nybygg som deler byen i to. Noen hater den forvokste croquetbøyla, andre elsker den.

Dagens lookalike: Kinesiske Robbie Williams. Kina-Robbie er ca femti år gammel, har antydning til pukkelrygg, høye viker men helt sikkert en nydelig sangstemme.

Gårsdagens tv-øyeblikk: Usain Bolt’s ubegripelige vinnerløp som gikk i repeat på en av de utallige CCTV-kanalene. Umulig å gå lei av sånt.
Gratulerer med dagen til oss. I dag blir det muligens deilig duesuppe i bursdagsmiddag.

Dette innlegget ble publisert i OL. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Noen har stjålet den ene D'en i DDE

 1. Petter S sier:

  Kan dere ikke spille den nye oasislåten som gårpå P3 om dagen!

 2. Noddis sier:

  Prøvde dere med alkohol i? Gratulerer!

 3. Anders sier:

  Veldig veldig morsomt skrevet!

 4. peder sier:

  Bolt er fet! Eller lang, mener jeg. Høy altså

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *