Genève kaller!

primadass.JPG 

Nok en dag i deilige Sveits nærmer seg slutten, og lykken er stor etter å ha sett kampen mellom Kroatia og Tyskland på tysk TV. Man behøver ikke allverdens av tyskkunnskaper for å forstå hvert eneste ord når det kommer fra en hel gjeng misfornøyde tyskere. Noen ganger er det stor stas å se på tysk tv.

 2-1 seieren til Kroatia smaker enda bedre når den flunkende ferske Tottenhamspilleren Luka Modric viser seg å være laget av gull, platina og en hel haug andre dyrebare legeringer.

Idag lot vi oss dessuten inspirere av en BBC-journalist som har besøkt UEFA-hovedkvarteret i Nyon, og som derfra leverte noen panegyriske omtaler av toalettfasilitetene som benyttes av de europeiske fotballpampene. Hans beskrivelse av UEFA’s dasser var såpass glødende at vi satte oss i bilen og tøffet avsted til nydelige Nyon for å ta porselenet nærmere i øyensyn.

Å si at vi ble skuffa, blir feil. Dassene var fine de. For all del. Men de matcher for eksempel ikke de lyrisk deilige toalettene vi fikk oppleve på Real Madrids treningsfelt.

Hva har vi så opplevd/erfart i Sveits idag?

bodybuilder.JPG

 1. Vi har sett vår første sveitsiske kroppsbygger. Han var kledd i tettsittende rosa genser og ble fotografert fra litt for stor avstand til at bilder yter ham rettferdighet. Han var dritsvær. Vi lover.
 2. Luka Modric ser ut som en bisarr blanding av Johan Cruyff, Erik Mykland og Turbonegers Euroboy.
 3. Tysklands keeper Jens Lehmann sin måne har blitt veldig stor. Den er sikkert vanskelig å se i speilet, men lett for TV-kameraene å fange opp. Han bør vurdere å shave hele hodet.
 4. Thomas har nok en gang blitt avfotografert ved siden av UEFA Cup-trofeet. Forrige gang var i 1984 på en omvisning på White Hart Lane. Problemet var da at i perioden 1982-1984 var absolutt alle fotografier tatt i familien Aune, helt ute av fokus pga en feil med kameraet. Idag, 24 år etter, har Thomas endelig et nogenlunde skarpt bilde av seg selv sammen med trofeet.endelig.JPG
 5. Det er en barneklærbutikk rett nede i gata som heter Ali-Baby. Vi håper det er et ordspill på Ali-Baba.ali-baby.jpg
 6. Butikken Sexy-Toys er mere skummel. Det er tydeligvis ikke snakk om sexleketøy, men leketøy som er sexy. En stor og VELDIG kjip forskjell.
 7. Alle kinarestaurantene (og da snakker vi om en helt vill høy prosentandel av alle restauranter her i drittbyen Gaillard), er stengt fram til klokka 19.
 8. Kjeks fylt med flytende ost er overraskende populært og i 3 av 4 tilfeller katasrtofalt jævlig vondt.

I morra bærer det avsted til Zürich og kampen mellom Italia og Romania. Dvs to store og bråkete supportergjenger. Det må jo bli moro.

Dette innlegget ble publisert i EM. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Genève kaller!

 1. italia-romania bør bli en spennende sak. gleder meg mest til holland-frankrike senere i kveld…

 2. Peder sier:

  ÅÅ…. taper Italia i dag så driter jeg i buksa av glede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *