Signer her, er du grei.

Nå kan du engasjere deg, også innen fotballen. Ønsker du å få Østerrike ut av EM, en gammel mann med stor nese ut av trøbbel han ikke er i, eller en bråkete fyr inn i fotballen igjen, er dette noe for deg.

Hvis du ønsker å forandre ting innen fotballverdenen, kan jo underskriftskampanjer være et sted å starte. Hvis du ikke gidder å starte en egen, kan vi anbefale disse kampanjene:

Noen østerriske fans er såpass misfornøyd med sitt eget landslag, at de ønsker dem ut av EM neste år. Hvis du er enig, gå hit:
http://www402.ws7.inname.net/initiative_uk.php

En kvinne i Los Angeles har en kjæreste som spiller fotball i San Fransisco. Hun vil at han skal spille i Los Angeles istedet, for Chivas USA. Støtt henne her:
http://www.gopetition.com/petitions/please-help-me-get-my-boyfriend-back.html

Det er et rykte som har gått om at den gamle Coventry-kjempen Steve Ogrizovic sitter fast i Asia. Det er ikke sant, men det betyr ikke at vi ikke støtter kampen for å få ham hjem:
http://www.petitiononline.com/fsteog/petition.html

John Sitton er uberegnelig, ubehagelig og bråkete. Akkurat hva fotballen trenger?
http://www.petitiononline.com/johnsit1/petition.html

Hvis du heller vil støtte de som stjal den opprinnelige ideen til John Sitton-tilhengerne, så kan du gå hit:
http://www.fanbanta.com/content/Campaigns/bring-back-john-sitton/articles/2007/06/29/bring-back-john-sitton.publisha?tbpg=3

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Signer her, er du grei.

  1. Aud Irja Grande sier:

    Apropos å skrive under på kampanjer… På Facebook kan man bli med i en «cause» som heter: Send Michael Vick to jail, den går på å få Michael Vick fengslet for hundekampene han har vært med på å arrangere. Det hjelper vel ikke på rettsvesenets dom, men man kan ihvertfall vise at man er i mot styggedommen..
    Irja, kostymesyer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *