FK Fotball i Madrid!

Fk Fotball har vært en tur i Madrid, og for å bevise at vi snakker sant, legger vi ut noen flotte og og noen middels bilder fra vår tur. Dette er del 1.

Kommentar til bildet over..

En sliten mann med veldig døv sveis, en fyr som nettopp har sett en naken kvinne for første gang, og en som bare er glad i baguetten sin. En typisk gjeng med Aletico-fans.

Noen folk er bare så kjekke at de klarer å se bra ut selv i fotballhatter med gress på. Rrrr.

En gjeng med glade Atletico fans, pluss han nummer to fra høyre som driver og planlegger hvordan han har tenkt til å drepe deg og familien din.

Det er litt vanskelig å få tegningene til å bli helt like virkeligheten, når nesa til Torres ska være fire og en halv meter lang. Men den er svær ihvertfall.

Noen av Atletico fans er dessverre rasister. Her har de nettopp lagd apelyder og kastet bananer etter motstanderens sorte midtbanespiller Diarra. Men samtidig, den bananen ser fryktelig deilig ut. Mmm.

Middelaldrende menn med briller blir så glad når Fernando Torres scorer 1-0 at de føler behov for å klatre og kle av seg. Heldigvis er han veldig veltrent. Rett til høyre for dette bildet ble folk så glad at gjerdet raste sammen.

Mur.jpg

Reyes løper tydeligvis altfor tidlig, og skulle hatt gult kort, mens Raul, helt til høyre i muren, prøver å gjøre seg så smal som mulig så han slipper å bli truffet av den harde ballen.

Reals argentinske unggutt Higuain gjorde ingenting bra, bortsett fra akkurat dette, da han scorer på Atleticos flettebefengte keeper. Men det får vel holde.

Dette ser kanskje ut som veldig bra pauseunderholdning, men det var det faktisk ikke. Det var forferdelig. Hvis du ikke ser det, danser de inne i displayet på en veldig stor mobiltelefon, og det var Vodafone som stod bak dette. Så vær så snill: boikott Vodafone. La de aldri slippe inn på det norske markedet. Ellers ser du kanskje dette på Alfheim neste år.

Denne TV-kanalen glemte at man i Sør-Europa skal ha gamle menn og pene unge damer, og stoppet etter at de fikk tre gamle menn. Til gjengjeld er det nesten umulig å se at han i midten er bitter fordi Atletico-fansen har kastet øl på frakken hans.

Atletico Madrids Fernando Torres. Mens vi bare er veldig glad for at han er kvitt den forferdelige sveisen sin og at han scorer fine mål, er veldig mange unge jenter glad for at han ser ut akkurat slik som dette.

Real Madrids Miguel Torres vinner ballen foran to Atletico-spillere, og feirer med å danse den populære dansen «Slangemannen».

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

En kommentar til FK Fotball i Madrid!

  1. dana sier:

    fernando torres er i liverpool nå, han var for bra for atletico madrid men han er verdens beste spiller oog spiller for verdens beste klubb liverpool….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *