Finn fotball-familier

Vredens Druer er i vinterdvale. Gutta fra Oslo Øst har hatt en del utetreninger, men fordi vi har vært sjuke når de har trent, og de har vært sjuke når vi har kunnet komme og lede treningene, har det blitt en stund siden laget har vært samla.

Det blir mye å ta igjen, men det kommer til å gå bra. Det er heldigvis fortsatt en stund til seriestart.

Vi kjører i gang en konkurranse så lenge.

Fotball-familier altså

Igjennom historien har det vært en del familier som har fostra flere enn en fin fotballspiller. Det kan være brødre, far og sønn, far og datter, datter og sønn, bestefar og svigersønn etc?.

Spørsmålet lyder som følger:

Hvilke er de fineste fotballfamiliene? Gi oss noen gode, eller dårlige eksempler, eller spillere som kanskje burde vært i familie? Du er sjef, kom med det.

Vinneren stikker selvsagt av med en av følgende staselige dingser.

PS!
Skriv inn riktig epost-adresse, det blir nemlig vår sti tilbake til deg. Adressa er kun synlig for oss, så farlig er det ikke…
T&A, FK Fotball

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

16 kommentarer til Finn fotball-familier

 1. Louis sier:

  Gary og Phil Neille. Kjedelig kanskje, men de er kapteiner på hvert sitt engelske topplag. Det må da være verdt et eller annet?

 2. Sigmund Løkhaug sier:

  Jeg mener at norges beste brødrepar i fotball er Jan og Tor Fuglset. Bare en hjertefeil hindret Tor i å bli solgt fra en nederlands klubb til en toppklubb i Europa.
  Jan kunne blitt proff, men sa nei takk til flere utenlandske klubber.
  I tillegg er begge kjernekarer
  Hilsen
  Sigmund Løkhaug

 3. Truls sier:

  Pål Jacobsen og Tom Jacobsen.

  Begge landslagsspillere på 70-80-tallet.

 4. Kolo sier:

  kola og Yaya Toure?

 5. Anders sier:

  Familien Iversen..
  Odd Iversen og sønnen Steffen Iversen..

 6. Mads sier:

  Da får jeg ta for meg Berg-familien jeg da:

  Harlad Bergen av Norges beste spillere gjennom tidene, bror av Lyns Knut Berg, og far til Ørjan Berg, Runar Berg og Arild Berg – alle fire med erfaring fra toppserien.

 7. Tunfisk sier:

  Jeg velger å ta en Start spesial på fotballfamilier, sørlandet er en liten plass så det blir en del familier av det.

  Steinar Pedersen er broren til Kjetil Rutford Pedersen. De har også en far som er i fotballen, nemlig Starts keeper trener Erik Rutford Pedersen.
  Jeg lurer egentlig litt på hvorfor ikke Steinar Pedersen heter Rutford..

  Så har vi Espen og Marius Johnsen

  Det som er helt fantastisk er at faktisk Steinar Pedersen og Marius Johnsen også er i familie, de har funnet seg hver sin søster og blir vel dermed svogere eller noe sånnt.

  Morten og Kristofer «Doffen» Hæstad er også brødre. Som en kuriositet kan jeg nevne at pappaen deres er ikke i fotballen, men han er kjørelærer.

  Det skadeforfulgte stortalentet Jesper Mathisen er sønnen til den gammle storspilleren og den kommende diriktøren i Start, Svein «Matta» Mathisen

  Til slutt kan jeg nevne at Start nå har en spiller som heter Kristoffer Paulsen og en som heter Leif Otto Paulsen disse er derimot ikke i familie.

 8. Lillegutt sier:

  Rune og Erik Hagen?

  Den ene var best så ble den andre mye bedre.

 9. Fabian sier:

  Ryan Jarvis og Rossi Jarvis, brødre i Norwich. Harry Redknapp onkel til Frank Lampard jr. Jamie Redknapp, fetter til Frank Lampard jr.(den vet vel de fleste)
  Brødrene Sam Sodje(reading), Akpo Sodje (storscorer for Port Vale) og Efe Sodje(southend).

 10. Bjørnar H. sier:

  Les Allen heitte ein mann som bøtta inn mål for Tottenham på tidleg 60-tal. Han scorte faktisk så mange at Tottenham til og med tok det double i 1960/61-sesongen. To veker etter at han hadde vunne the double, fyrte Les Allen opp ein feit kubaner, for han hadde fått ein son som skulle heite Clive. 26 år seinare hadde Clive Allen scora 49 mål på ein sesong for Tottenham. Det gjorde han med assistanse frå sitt søskenborn Paul Allen, som spelte på midtbanen til Spurs på denne tida.

  I tillegg har også broren til Les, Dennis, broren til Clive, Bradley og endå eit søskenborn, Martin, vore involvert i fotballen som spelarar eller på anna vis. Til slutt må det nemnast at sonen til Clive, Oliver Allen er spiss på Barnet. Makan til fotballfamilie skal ein leite lenge etter!

 11. Bjørn Inge sier:

  Får bringe fram Ian Wright selv om jeg som Tottenham supporter misliker ham sterkt…Han er stefar til Shaun Wright-Phillips(Chelsea),far til fremadstormende Bradley Wright-Phillips(Man. City) og far til kjempetalentet Brett Wright-Phillips(junior i Man. City)

  Yids

 12. Tunfisk sier:

  kommer det noen gang til å komme en vinner her?

 13. Bjørn Inge sier:

  Har lurt på det samme en stund…

 14. FK Fotball sier:

  Greit, det er kanskje på tide å kåre en vinner her nå. Vi ser det.
  Selv om det er en fare for at vi kan bli anklaget for å være partiske, velger vi nok å gå for Allen-familien som den beste familien her. Det dreier seg tross alt om folk over tre generasjoner med dyktige folk i flere ledd, og flere av de har spilt for flotte klubber som Tottenham. Og Barnet.
  Så det blir en flott førstepremie til Bjørnar H. Men også Tunfisk fortjener en premie etter å ha dratt frem alle familiesammenhengene som de har i Start.
  Så dere kan vente dere noen nesten unike og ganske flotte NRK-effekter i postkassa. Grættis!

 15. Snikksnakk sier:

  Hei, har de gløymt Flo-familien?!! Brødrene Tore-Andrè, Jostein, Jarle og Kjell Rune har alle spelt i tippeligaen, og «fetter Håvard» og sonen til Kjell Rune, Ulrik Flo, spelar i Adeccoligaen for Sogndal. Etter mi meining er dette landets desidert største og beste fotballfamilie.

 16. Stefan sier:

  Litt seint, men ingen har nevnt Ferdinand’ene.
  Brødrene Rio og Anton, med onkel Les som til opplysning for alle snørrunger som ikke har peiling pøste inn mål for Queens Park Rangers, Newcastle, Tottenham og Besiktas på 90-tallet

  CmonUspurs!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *