Vinn FK Fotball-drakt


Du kan bli den stolte eier av FK Fotballs nydelige bortedrakt…

Hva trenger du å gjøre mon tro? Ikke mye.

Vi er ute etter tidenes mest mediokre spiller. En som treffer middelmådighetens dartskive i bulls eye altså..

En som alltid ligger midt på spillerbørsen. Aldri skitt, aldri strålende. Ei skikkelig grå lita mus av en fotballspiller.

I vår billedkollasje over kan du se Andy O’Brien, Chris Perry eller Rory Delap. Tre skikkelig middelmådigheter spør du oss, men det gjør du jo ikke. Det er vi som spør deg!

HVEM ER TIDENES MEST MEDIOKRE FOTBALLSPILLER?

PS!
Skriv inn riktig epost-adresse, det blir nemlig vår sti tilbake til deg. Adressa er kun synlig for oss, så farlig er det ikke…
T&A, FK Fotball

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

73 kommentarer til Vinn FK Fotball-drakt

 1. mats gerø sier:

  ronny døhli

  ikke bare et anonymt spill, men også et navn som ingen stopper ved, han spiller også i en posisjon hvor man ikke er mye synlig. Hvis man har hatt en mulighet til å studere et lagbildet av ronny, ville han overhode ikke stikke seg ut på noen som helst måte. Han satser sikkert på håret hvor han kjører en max 2cm langt hår policy kan det se utsom. Han er som de fleste her i verden født i mars. Er ikke gjennomsnitt høyden i Norge 179cm?? Ronny er 180cm, mye mulig ettersom ronny er 180cm, at dette er rikgtig gj.snt høyde. Døhli har spilt mange år i norge mediefavoritt, vålerenga og senere strømsgodset, men allikevel finnes ingen artikkler/intervjuer av ronny på nettet. Viste du foresten at han har lagt opp?

 2. Trond G sier:

  Føler vel Danny Murphy kommer høyt opp denne lista…. Kunne kanskje gått inn på Watford eller Sheffield United. Men når det skal sies vraket Charlton han og Tottenham kjøpte han…. flaut at klubben i mitt hjerte ikke har bedre sans. Hvertfall en veldig middelmådig spiller.

 3. Eskild Berg sier:

  Ingen andre enn John Carew! En klassisk mediokre fotballspiller. han gjør det bra i alle klubbene han kommer til i to månder så bil han benket.

 4. Johnny Bing sier:

  David May?

  Passe god i Blackburn – så kaptein for MAn Utd-b i 7 år – med heftig lønn. Spiulte vel tjamionsliig-finalen med MAn Utd – pga skader baki der tror jeg.

 5. Klaus sier:

  Jeg holder meg til Norge, og da er det vel ingen tvil om at det er Ola Haldorsen som er den mest mediokre spilleren gjennom tidene. 464 kamper for Bodø/Glimt(kanskje Norges mest mediokre lag?), og han spilte ALLTID til midt på treet-karakterer. Etter fotballkarrieren klarte han å fortsette sin middelmådighet med å først rykke opp til tredjedivisjon med moderklubben IL Bølgen, før han fikk jobben som trener i Glimt, og rykket ned fra tippeligaen. En herlig (og veldig kjedelig og usynlig) karakter fra norsk fotball.

 6. Kjetil sier:

  Bård Borgersen
  Aldri dårlig, aldri brilliant

 7. Per Mattingsdal sier:

  Jeg meiner at det må være Dennis Irwing.
  Han spillte på det beste MU laget som har eksistert med Cantona m.fl er det noen som huker Dennis? Få eller ingen. Men jobben gjorde han

 8. mats gerø sier:

  Jeg klarer ikke forslaget om john Carew gå forbi meg…Har du sett f.eks flere av kampene mot real madrid Eskil Berg?? Da ser du en spiss i absolutt verdensklasse..Men hans insats for Norge derimot, da er han en hot kanidat.
  Mats out!

 9. Arne sier:

  Shane Smeltz

  Den newzealandske «inn og ut»-landslagsspissen som for tiden spiller i Halifax Town i Conference

 10. jakob G sier:

  Darren Fletcher – unikt middelmådig. Tverrs igjennom passelig.

  Fotballspillerens mazda.

 11. Rune L sier:

  Det foerste navnet som dukker opp i mitt velstelte hode er Oeyvind Leonardsen.
  Aldri Outstanding, aldri Johnny Raatten, kun plain middelmaadig!

 12. Erik sier:

  Arthur Albiston, debuterte for united i 74, gikk fra klubben i 88 etter nesten 500 kamper uten at for mange husker ham. Mike Duxbury er vel en annen i samme klasse.

 13. Håvard Horpetsad sier:

  Manchester Uniteds tidligere back Paul Parker, uten tivil.

 14. Trond E sier:

  Ray Houghton? Lee Dixon? Rob Witschge? Ronny Rosenthal, kanskje?

  Nei, jeg tror jeg må si meg enig med Håvard her i at Paul Parker var utrolig medioker. Faktisk var han en så middels og lite oppsiktsvekkende spiller at en kamerat av meg ga ham kallenavnet Robin Hood til tross for at han var mørk i huden.

  I Norge stemmer jeg på Bjørn Viljugrein. Selv om jeg hadde Anders Hasselgård som lærer på folkehøgskole, og han var egentlig ganske middels som lærer også.

  Av dagens aktive norske spillere: Finnes det egentlig noen Viking-fans som har drakt med Trygve Nygaard bakpå?

 15. Jonas sier:

  øyvind leonhardsen

 16. Børge A sier:

  I Norge er det ingen tvil, det er Tore Kordhal. Mannen fikk 29 landskamper i perioden 1973-1981. Aldri outstanding. Aldri direkte dårlig. Alltid middelmådig.

  I England foreslår jeg Andy Sinton (QPR og Sheffield Wednesday) Han fikk 12 landskamper i perioden 1992-1994 for et middelmådig England. Han fikk alltid 5 på børsen.

 17. Tidenes mest middelmådige bør ikkje hatt landskamper eller andre triumfer. Det gjør han til ein suksessfylt middelmådig spiller, altså ein spiller i øvre middelmådigklasse. Ein spiller uten nokon form for suksess, og rippa for andre ferdigheiter enn fysikk var Inge Ludvigsen. Var vel i to cupfinaler og tapte sjølvsagt begge klart.
  Trente også Fyllingen der han trakk seg etter eit knapt år og elendige resultater.
  Sånn ser ein spillerbørs ut for ein ekte middelmådig spiller, cupfinalen 1995:

  Inge Ludvigsen 5
  Lite kamptrening, stort hjerte. Slapp heldig unna gult kort etter bare 40 sekunder. Tøff og sterk.

  I dag sliter Inge Ludvigsen med gikt…

 18. jkl sier:

  Hva med RAy Parlour? Denne ekstremt jevnt over kjiipe Arsenalmidtbanemannen?

 19. Mads sier:

  Det er fristende å si LAGET Aston Villa. Herregud for et dørgende kjedelig lag. Ingen tvil om at klubben har potensial, som største klubb i englands nest største by, men år etter år lykkes de i lite annet enn middelmådige resultat mot andre middels gode lag. Aston Villa imponerer aldri. Desverre kommer de heller aldri til å rykke ned.

  Midtbanespiller Andy Townsend spilte for Villa i perioden 93-97. Han skårte 8 mål på 135 kamper. Ikke imponerende, men heller ikke skummelt svakt. Midt på treet, som resten av laget. Andy Townsend er rett og slett tidenes grå mus, på tidenes kjedeligste lag!

 20. Tor Gunnar sier:

  Mitt umiddelbare forslag er gode, gamle Steve Staunton. Spillte i blandt anna Liverpool og Aston Villa frå 1988 til 2006, samt i 3 VM-sluttspel for Irland, og spela vel aldri en dårlig kamp. Og ser ein vekk frå den famøse keeper-episoden i Liverpool aldri ein strålande kamp heller. Ganske utruleg på 18 år!

 21. TT sier:

  I Norge må jeg vel si at Roar Christensen kommer i denne kategorien, mens i England vil jo MU-trener Mike Pheland passe godt.

 22. Svthor sier:

  Claus Lundekvam var en slik spiller i Brann, Southampton og på det norske landslaget

 23. Mats sier:

  David Howells

 24. Buhaug sier:

  Poteten Bent Inge Johnsen var en relativt medioker spiller. Spilte noen år i RBK, og fikk en fast periode her og en fast periode der. Perioder som midtstopper sammen med Hoftun, spiss og littegrann høyreback.

  Han var ikke dårlig men heller ikke verdens beste..

 25. Trond sier:

  ingen sagt noe om svenke mediokre spillere.så siden jeg bor i sverige sier jeg Thomas Brolin..for han var extremt dårlig når han var i Leeds!var ok i Parma men ikke mer..

 26. Tor K sier:

  Ingen over og ingen ved siden: Bjørn Heidenstrøm, tidl Odd, Sogndal og Lillestrøm, og ikke minst Leyton Orient (men der va n fryktelig god i championship m, så det trekker vel litt opp). Fyren va treg, brei og skåra aldri mål. Bortsett fra mot Bordeaux for Lillestrøm en gang på seint 80-tall.

 27. kompis sier:

  Mange gode forslag, men dei fleste som har blitt nemde har i peroider vore så gode at topplaga har kjøpt dei; Paul parker var glittrande i QPR før MU kjøpte han, Steve Staunton var berebjelken på det irske landslaget over lengre tid, tilsvarande Andy Townsend osv… Tilsvarande her heime, det er fristande å kalle Kjetil Rekdal, Gunnar Halle, Øyvind Leonardsen mediokre pga totalinntrykk; middels ballkontroll, labert finterepetoar osv, men dei var gode i perioder…
  Av mediokre nordmenn vil eg trekke fram Axel Kolle (på seniornivå); 10 år med uinspirert fotball; levde lenge på å vere talentfull, men kom han nokonsinne lengre enn til fast plass på max mediokre Lyn?
  I England; Ian Noland (spitting image av mr.Bean); venstreback på SW og Nord Irland. Gjorde jobben frå midtbana og heim, men hadde knapt ei målgjevande pasning gjennom heile karriera. Fast plass på laget i påvente av ein betre spelar.
  Elles er det meste av brasilianske forsvarsspelarar og keeparar i det forrige århundret relativt mediokre.

 28. Tunfisk sier:

  Jeg vil foreslå Chris Marsden. Mange, alle kanskje, vil tenke: hvem i huleste var det?
  Han spilte 129 kamper for Southampton, var til og med Kaptein en stund, men jeg gjorde aldri noe ut av seg.

  Forresten til deg som foreslår Dennis Irwin, han var slettes ingen medioker fotballspiller, han var en på FM07 sprøket «Verry consistant preformer». Hvis du noen gang skulle ville se avskjedsfimen til Cantona så vil du se at enormt mange av Cantona sine mål kom fra gode pasninger fra Irwin.

  I Norge vil jeg gjerne foreslå Bjarte Lunde Årsheim, for Start vel og merke. Har hørt han var stor for Viking for mange år siden. Men for start er han alltid midt på treet.

 29. Alexander sier:

  Det må være Steve Finnnan på Liverpools høyreback. Spiller alltid bra, og er stabil, men får ikke de stor overskrifter, slik som Gerrard og Carra. Finnan er en av balløyas beste høyrebacker!

 30. carragher sier:

  En typisk middelmådighet er den klassiske venstrebacken som spilte for Liverpool på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, Dave Burrows. Aldri best(spilte på samme side som Barnes) og aldri dårlig. Han hadde ikke utmerka seg på noe lag uansett nivå. Utmerka seg vel mest med å miste plassen på laget etter å ha blitt matforgifta av en pølserull på vei hjem fra U21-landskamp!

 31. melonhead sier:

  Men er ike finnan da for god mon tro? En av øyas beste – det er da ingen middelmådighet verdig….

  Mitt forslag er en fyr jeg ikke en gang husker navnet på. Han spilte på leeds i 95-97 omtrent. Midtbanemann. Forferdelig grå, men ikke ræva.. Hva var det han het? Tror han var skotsk?

 32. -guru sier:

  Fra det glade 80- og 90-tallet på Kongsvinger er det en spiller som så til de grader skiller seg ut som den mest mediokre, nemlig Per Gunnar Dalløkken, også kjent som «Dala». Han var en trofast sliter på midtbanen til KIL i årevis, spilte på middels godt lag, hadde et middels godt skuddbein og var middels godt likt av supporterne.

  Han er kanskje ikke den beste kandidaten, kanskje bare middels god egentlig.

 33. Geir sier:

  Åamund Bjørkan – Gutten med glassanklene – spektakulær fart – mindre spektakulært spill. Kanskje nøkkelen til endeløse 1-1 resultat mellom VIF og Glimt…han har spillt for begge klubbene

 34. Martin sier:

  Martin Knudsen. Selve personifiseringen av en middelmådig spiller, og selve inkarnasjonen på hvorfor Sportsklubben Brann aldri vil nå helt opp. Nå er heldigvis Tromsø belemret med denne mannen.

 35. Martin sier:

  En ekte middelmådig spiller bør være middelmådig hele karrieren, uansett hvilket nivå han spiller på. Mange av de som er nevnt her har som kompis skriver opplevd sine storhetstider i korte perioder av karrieren, og flere har sogar landskamper og trofeer å skryte av.
  En ekte middelmådighet er Bradfords ventreback de siste 10 årene, Wayne Jacobs. Jacobs var tilnærmet fast på laget hele karrieren, uansett om Bradford spilte i 2. divisjon eller Premier League. Det eneste Jacobs huskes for i dag er at han scoret Bradfords siste mål i Premier League. I dag er Jacobs assistentmanager i Halifax, som selvfølgelig gjør det helt middelmådig i Conference.

 36. Arve sier:

  Mine kandidater er Darren Anderton og Steve McManaman. Av en eller annen uforståelig grunn var disse spillerne regnet som svært gode, jeg har ennå til gode å se en kamp der de har vært noen annet en mediokre. Må jeg velge en, så blir det McManaman. Dette fordi han klarte å lure seg inn i stallen til Real Madrid.

 37. danerikb sier:

  den mest mediokre spilleren i norge må være bård borgersen
  han er alltid solid i det han gjør, han er aldri veldig god, eller aldri veldig dårlig. Han er alltid stabil, derfor vil jeg kalle han den mest mediokre spilleren i norge

 38. danerikb sier:

  En annen kandidat kan være «poteten», Kristoffer Paulsen i start. Han har nesten spilt i alle posisjoner på banen. Dette er en spiller som aldri spiller dårlig. Han er solid, samme hvor han spiller.

 39. Jarle S. sier:

  Den mest mediokre spelaren må vera Claus Lundekvam! Aldri vunnet noko som spelar, men samtidig ein av nordmenna med mest kampar i Premier League. Samtidig så har han skåra ett mål for landslaget, det sågar med «det aller helligaste delen av kroppen», i tillegg var dette mål nummer 1000 for landslaget! Lenge leve Claus Lundekvam, spelaren som aldri tar overskriftene samtidig som han har spelt fast for eit av Premier League laga, slik at uansett kva som skjer har han redda framtida si økonomisk! Aldri i avisoverskriftene, alltid lojal, alltid i startoppstillinga, og samtidig ein av norges utenlandsproffar med mest fartid i england. For meg er dette den mest mediokre spelaren norge og verden har sett!!!

 40. ej sier:

  petter rudi

 41. Laffen sier:

  Karl Petter Løken, mediokre på Rosenborg i storhetstida, godt gjort. Mediokre som kommentator i dag. Mediokre utseende.

 42. Thomas Nilsen sier:

  Min stemme går til Jan Ove Pedersen. Hånden i været de som husker han spilte èn bra kamp av de totalt 17 han greide å lure til seg på A-landslaget…

 43. Geir sier:

  John Beresford, aldri direkte god. Ofte fullstendig rævva. Kamikaze backen i Newcastle, mannen som sto igjen med sting på motstanderens cornerflagg når motstanderne angrep. En herlig middelmådighet!

 44. Lars sier:

  David Burrows er uten tvil den mest medikre backen i fotballens historie. Best kjent fra Liverpool og Man City

 45. Mr P sier:

  Jeg velger å holde en knapp på Frank Strandli. Takk

 46. Erik sier:

  Arne Møller.Fast inventar i startopptillingen til Brann på åtti-tallet.Har aldri truffet rent på hverken pasning eller heading.

 47. JoF sier:

  Tom Henning Hovi, ikke akkurat spektakulær, men likevel solid.

  Kandidat fra øyriket: Matt Holland. Midtanesliter i mediokre klubber som Ipswich, West Ham og Charlton. Har vel også noen landskamper for Irland uten å utmerke seg spesielt.

 48. Kim sier:

  Hva het de to brødrene som var med på TV2s skaperen. De sa de hadde vært toppspillere begge to. En hadde vært i Lyn, og én i Strømsgodset? Hva var det for noe egentlig?

 49. Dr. 359 sier:

  Anders Hasselgård

  Han har vært en 100% ordinær kantspiller for Molde i en årrekke, men uten å skape overskrifter hverken den ene eller andre veien. Ja, det kan vel stilles spørsmålstegn ved om han i det hele tatt er avbildet med hensikt, bortsett fra i kampprogrammet!
  En gang ansett som et lovende talent, men hvem husker ham i dag – bortsett fra Stian Ohr?

 50. Trond E sier:

  Jeg har sett Ray Parlour score hattrick

 51. Sigve sier:

  Ian Woan, høyst middels mål mot tottenham i en fa-cup finale er det jeg husker av han.

 52. Espen sier:

  Jon «Faxe» Jensen. Fy faen.

 53. FK Fotball sier:

  Det er mye mediokre innlegg her, og det er veldig bra.
  Det er vanskelig å finne frem til en som skiller seg klart ut her, men vi må nok tilslutt lande på Mads, som foreslår Aston Villa og Andy Townsend:

  Det er fristende å si LAGET Aston Villa. Herregud for et dørgende kjedelig lag. Ingen tvil om at klubben har potensial, som største klubb i englands nest største by, men år etter år lykkes de i lite annet enn middelmådige resultat mot andre middels gode lag. Aston Villa imponerer aldri. Desverre kommer de heller aldri til å rykke ned.

  Midtbanespiller Andy Townsend spilte for Villa i perioden 93-97. Han skårte 8 mål på 135 kamper. Ikke imponerende, men heller ikke skummelt svakt. Midt på treet, som resten av laget. Andy Townsend er rett og slett tidenes grå mus, på tidenes kjedeligste lag!

  Så gratulerer Mads, send oss din adresse og draktstørrelse, så sender vi deg en tiltrekkende drakt.

 54. Børge Andersen sier:

  Merkelig valg. Townsend spilte for Chelsea og Middlesbrough i tillegg til Aston Villa.
  Kaptein for alle klubbene. 70 landskamper, deltok i VM i 90 og 94. Aston Villa vant Ligacupen i 1994 og i 1996.

 55. Anders Hassel sier:

  hmm et par gode alternativ; Stephen Carr, eller leeds Gary kelly, Nigel winterburn(syns aldri han var god:P David unsworth. Gary Pallister og muligens Vinny Jones, morsom men aldri spessielt god eller dårlig:)

 56. Lars sier:

  Gary Neville…helt utrolig at han har spilt fast i Man Utd i så mange sesonger. Innsidepasninger er han flink til, men ikke til noe annet! Rett og slett unik middelmådig!

 57. Fabian sier:

  Både Paulo Ferreira og Martin Knudsen mener jeg er to svært gode alternativer her.

 58. Ole Petter Fone sier:

  Justin Edinburgh som spilte i Tottenham. Var en veldig middels spiller som fikk fryktelig mye ut av karrieren sin. Hadde mye av ansvaret for at Tottenham ble nr. 10 sesong etter sesong.

 59. charlotte sier:

  jeg vil ha en fk fotball drakt…..
  kan jeg pleas få en.
  kommer i fra ski

 60. Det er mange klassikere en kan ramse opp…

  Francesco Baiano, som i sin tid spilte i b.l.a. Derby.

  Rob Jones, Liverpool og senere Tottenham.

  Bjørn Otto Bragstad, trenger jeg å si mer?

  Tore Krogstad, (Rører kanskje ved noen enga-fans, men har var bare jevnt god….tross alt…..)

  Espen «supermusa» Musæus.

  Sist men ikke minst. Moldes trofaste back-sliter. Trond Strande 😀

 61. HPB sier:

  Justin Edinburgh var vel strengt tatt under middels? hmm? dAVID hOWELLS DERIMOT.

 62. HPB sier:

  Francesco Baiano… Han var nesten glemt må jeg si. Husker han som ganske bra i CM`97/98 – for derby. Husker også at jeg ble skuffa over ahn i verkeligheten.

 63. Even Bolstad sier:

  Her var det mye fint… Enig i veldig mye. Snakker vi om store cm-spillere som skuffet i virkeligheten ligger jo Danny Murphy og Neil Lennon lysår foran alle andre (muligens med unntak av Ibrahima Bakayoko), kom fra talentfabrikken Crewe og var uslåelige i 97-98 versjonen. (Henta Lennon til Raith Rovers på «big-club-release-clause (sic!!) og vant en historisk treble.) Begge var gode for 40-50 mål i året, men ikke like målfarlige i virkeligheten, selv om de er gode folk. Vi snakker jo ikke om cm, så jeg må få nevne Svein Erik Pettersen fra Mjøndalen og Vålerenga på nitti-tallet. Spilte greit for Mjøndalen, greit for enga, og gjorde ingenting av seg bortsett fra å bli portrettert på sportsrevyen som den siste aktive snekker’n i tippeligaen. Trur han endte i Asker. Snakker vi England vil jeg få lov til å nevne udødeligheter som Ian Holloway og Jeremy Goss….

 64. Fredrik sier:

  bjarte lunde aarseheim eller øyvind storflor

 65. Erik B sier:

  Francis Benali, Southampton FC; 389 førstelagskamper, 1 mål, 11 røde kort, mange selvmål.

 66. Mats.B sier:

  Ka med den tidligere Vking spilleren Odd Arne Espevoll som hadde norgest skjeveste skudd måtte sikte på corner flagget for å treffe mål.

 67. Wesselinho sier:

  Gunnar Halle. Middelnådig på alle mulige måter, greide å bli proff i Oldham, spilte på landlaget, men en mer grå og middelmådig spiller skal man lete lenge etter. I tillegg er han vel en helt middelmådig assistent-trener.

 68. Jon Grøvold sier:

  Det må være Ronaldinho!!
  Fikk et utrolig bud fra Inter Milan, og ligger bra på spiller-børsen… han har tilogmed bygget et eget senter i hjembyen. Han gråt av glede da det ble åpnet.
  Det kaller jeg mediedekorert og fair…

 69. Jon Grønvold sier:

  Det må være Ronaldinho!!
  Fikk et utrolig bud fra Inter Milan, og ligger bra på spiller-børsen… han har tilogmed bygget et eget senter i hjembyen. Han gråt av glede da det ble åpnet.
  Det kaller jeg mediedekorert og fair…

 70. BBB sier:

  Justin Edinburgh

 71. Gøran sier:

  Trond Viggo Thoresen!

 72. Lars sier:

  Håper innlegget er ironi jon, eller så burde du slå opp mediokre i ordboka, midt forslag er odd som lag og kanskje jan tore amundsen som spiller

 73. Stian sier:

  Ole Gunnar Solskjær. han er en legende i manchester united

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *