Farse-VM

Det er morsomt, forvirrende, litt fortvilende og helt bananas på en gang.

Hør FK Fotballs Thomas Aune sitt reisebrev fra VIVA World Cup


I Sør-Frankrike denne uka spilles VIVA World Cup. Det er fotball-VM for de som ikke får lov til å være med i det ordentlige VM, eller VM for minoriteter og urfolk, som det også heter.

Blant deltagerne er Samelandslaget. Og selv om Samelandslaget har gjort det veldig bra sportslig, så er de ikke så veldig fornøyd med oppholdet i Sør-Frankrike. Motstanden har heller ikke vært spesielt tøff.

Mangler

Monaco har ikke hatt noe sted å trene så langt i turneringen, Samelandslaget har måttet kuppe et par baner, men har blitt jagd bort da skolen i nærheten skulle ha gymdag. Sør-Kamerun møtte ikke opp, folk spiller i like drakter. Samelandslaget fikk en kondom og et kart i retur for vimpelen de ga fra seg før kampen… Og ballene de bruker er blå og små.

– Firerballer, mener Ivar Morten Nordmark som er samelandslagssjef.

– Fully approved by the NF board… At den i tillegg er blå…? Når det blir litt mørkt og flomlyset kommer på kvelden er den nokså vanskelig å få øye på, i hvertfall med grønt underlag, forklarer han videre. Han har jo rett.. det er jo ikke veldig smart.

Makan til VM?

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Farse-VM

  1. gfdg sier:

    blpmnf6tf uhuignbc tf5rh up90u

  2. ThaKing sier:

    stakkars samene de fortjener å spille fotball de og. det gjør foresten alle i hele verden og da burde man få til noe bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *