Førr en mann – Halvdan Sivertsen 60 år

Riktig god tirsdagsmorgen 🙂

Førr en mann: I dag 5. januar er folkekjære Halvdan Sivertsen 60 år, men han har ingen planer om å pensjonere seg. Karrieren tok for alvor av for Halvdan Sivertsen med «Kjærlighetsvisa» i 1979. Nå har han ikke tall på hvor mange sanger han har laget. Han er mest fornøyd med «Sommerfuggel i vinterland» og Kjærlighetsvisa», og det skulle ikke forundre meg om en av disse sangene blir å høre i dagens sending. Uansett, vi gratulerer Halvdan så mye med dagen, og ser fram til flere flotte låter fra den kanten i framtiden. 🙂

Ellers  i dagens sending blir det både gjernferd og reinkjøtt.

Grenseland: Er du på kjøretur nå, så kjør forsiktig. Vi skal høre to historier som utspiller seg langs veien. En er om et gjenferd, den andre handler om en same som kan stoppe bussen hvis han ikke får være med. Og først blir vi med Einar Roska fra Nesseby på drosjetur: Hør historiene her.

Ferskt reinkjøtt lengre: Annerledes pakkemetode kan gjøre ferskt reinkjøtt holdbart lengre viser ny forskning. Årsaken er at reinkjøttet med denne metoden vil få lengre holdbarhet. Forsker Marit Kvalvåg pettersen hos Nofima, forteller at kjøttet da kan få en holdbarhet på opptil tre uker i ferskvaredisken: Hør saken her.

Ha en strålende dag.

liss.jacobsen@nrk.no

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *