God helg, folkens :-)

No er det endelig slutten av uka, og vi kan ta helg! 🙂 Og noen som har jobba hardt gjennom hele sommeren kan også ta sommerferie, litt sjalu på nyhetsvakta i dag ja!

Høy Himmel: En merkedag og en historisk begivenhet skjedde i Kautokeino kirke i går kveld. Musikk i finnmark sine musikere og tre solister inviterte publikum til konserten Høy Himmel . Det er første gang en sånn konsert er blitt arrangert i denne kirken, og for at flest mulig skulle få oppleve denne kvelden lot kirketjeneren klokkene kalle inn til konsert. Full applaus fra publikum for den uttalelsen fra Kirketjeneren i Kautokeino kirke. Hør saken her. Reporter det var Sidsel Vik.
Valgpraten: I valgpraten i dag er det Senterpartiet som skal få svare for bonde- og distriktspolitikken. Og få fortelle ka SP ser som de viktigste sakene i fylket vårres. Med oss hadde vi Morten Edvardsen, 1.kandidat for Senterpartiet i Finnmark. Hør intervjuet her.

Konkurransen: Oppgave 1: Denne uka var det en konferanse om kvinners viktighet
i Finnmark. Hvor var konferansen? Svar: Kirkenes. Oppgave 2: En av ministerene var i Kirkenes og deltok på konferansen, etter et besøk i Sørvær dagen før. Hvem? Svar: Fiskeriminister Helga Pedersen. Dagens vinner gratuleres, og det var Rannveig Sund, Austertana. 🙂

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *