Glødene kull, varmt jern, hard arbeid er stikkord for Finnmarkssendinga :-)

Finnmarkssendinga tirsdag 9 juni hadde disse sakene:

Smeden i Snefjord:  Glødene kull, varmt jern, hard arbeid og forebygging av våpenbruk er det elever kan oppleve når smeden i Snefjord inntar skolene. Reporter  Siv Mansika Øyan var med i  Hammerfest hvor Trond Nilsen besøkte en rekke skoler med sitt undervisningsopplegg om smedens arbeidsoppgaver. Og med seg i klasserommet hadde Trond Nilsen blant annet våpenøkser, vikingsverd og en stor samling med kniver, som ble brukt i samtaler med elevene omkring forebygging av våpenbruk i vårt samfunn. Saken hører du her.

Finnmarksløpet tapte kampen om VM i langdistanse for hunder i 2011: Leder av Finnmark Idrettskrets, Kåre Breivik, er frustrert over Finnmarksløpets tapt av langdistanse-VM for hunder. Breivik mener løpsledelsen burde tatt i bruk Idrettskretsen i kampen om VM. Kretsen ba på forhånd om å bli brukt, men de hørte ingenting fra Finnmarksløpet. Både Kåre Breivik og Informasjonsansvarlig for Finnmarksløpet Hans Petter Dahlby var med i sendinga. Hvordan det gikk hører du her.

Konkurransen: Den handlet i dag om nettopp Finnmarksløpets kamp for VM i langdistanse hundekjøring. Dagens vinner er Alf Stenersen i Kvalsund. Vi gratulerer!

Programleder i dag og resten av uka er Jakob Arvola   jakob.arvola@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Glødene kull, varmt jern, hard arbeid er stikkord for Finnmarkssendinga :-)

  1. Funrun sier:

    Kanskje Finnmarksløpet mistet muligheten sin tidligere for at de ikke gidder å lese eposter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *