Scenevant tvillingduo :-)

Hei og velkommen til Finnmarkssendinga i dag onsdag 27.mai 🙂 Sol i øst, men visstnok ganske trekkfullt i vest i dag! Været er i alle fall ikke kjedelig her for tia, mye variasjona 🙂

Tvillingduo: De er blitt scenevante, de to musikalske tvillingene Kristin og Kamilla Fjellheim Eriksen i Vadsø. Og en viktig scene for de to tenåringene er ungdommens kulturmønstring. Nå ønsker duoen å nå et enda større publikum med musikken sin. Nylig fikk vi i Nrk en cd-plate med tre egenkomponerte låter fra Kristin og Kamilla. Hør mer om dem her. Reporter Sidsel Vik.

Ung innflytelse: Ungdom i Finnmark må få mer å si om utviklinga av fylket. Det er målet for en stor ungdomskonferanse som er planlagt til høsten. Og den som jobber med saken er Per Øyvind Voie besøkte oss i studio for å fortelle. Hør intervjuet her.

Konkurransen: Oppgave 1: Blacksheeps skal profileres i en kampanje som kan være verdt millioner for dem. Hvor skal de profileres? Svar: På melkepakka. Oppgave 2: Hva betyr Oro Jaska Biena, som er navnet på Blacksheeps store hit? Svar: Hold kjeft, hund! Dagens innringer klarte konkurransen, og vi gratulerer Stig Arvola i Vadsø.

 vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *