"Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv."

Riktig god fredagsmorgen 🙂Den siste Finnmarkssendinga denne uka har lokamusikk og mobbing som tema. 

Dessuten har Finnmarkssendinga fått seg egen Facebook- side. Der kan du gi saklig ris og ros, du kan diskutere saker som har vært i sendinga. Du kan høre saker om igjen. Og komme med forslag til saker eller gjester som vi bør ha i sendinga. Du vil også få vite hva som kommer i sendingene 🙂 Så er du på facebook, søk etter Finnmarkssendinga i NRK P1. 

Ny CD: I dag lanserer Johan Sara Jr fra Maze sin nye cd-plate Orvos. Og dette var en smakebit fra denne platen. Sammen med sine dyktige musikere griper Johan Sara tak i den samiske tradisjonsmusikken og strekker den så langt som mulig. Johan Sara var gjest i Finnmarkssendinga og vi fikk også en smakebit på musikken. Det kan du høre her.

Vold og mobbing: I et dikt av Arnulf Øverland heter det: «Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv.» Dagens fredagskommentar fra redaksjonssjef Torill Olsen spinner rundt disse ordene. Hør kommentaren her.

Konkurransen: En innebandyklubb i Finnmark kan i dag bli historisk om de vinner mot Nidaros i kveld og rykker opp i eliteserien. Hvilket lag er det?Rett svar er Alta. Finnmark har hatt et lag i eliteserie før, og det er herrevolleyball-laget i Båtsfjord.

Vinner: Laila Andreassen på Sørvær vant i dag på en litt spesiell måte. 🙂 For mens hun var med direkte i sendinga ringte telefonen og hun svarte den. Og der var hjelpa. Svaret på oppfølgingsspørsmålt. Programlederen fikk seg en god latter og Laila får en nøkkelring. Gratulerer.Riktig god helg ønskes av programleder Liss Jacobsen. liss.jacobsen@nrk.no

Mandag er det Jakob Arvolas mørke røst som er å høre i Finnmarkssendinga :-))

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *