UKM i Honningsvåg

Hei og god morgen 🙂 Ei nye uka med Finnmarkssendinga er igang. Og sendinga i dag er prega av et stort kulturarrangement som var i helga. 🙂

UKM I HONNINGSVÅG: I helgen ble årets fylkesmønstringe for UKM arrangert i Honningsvåg . Nærmere 300 unge talentfulle musikere , dansere , skuespillere ,filmskapere og biledkunstnerer var samlet til vennskapelig mønstring.
I løpet av fire konseter ble det framført omlag 80 seneinnslag i idrettshallen i Honningsvåg, det ble vist 9 filmer på kinonen og på menighetshuset kunne publikum nyte kunst laget av unge kunstnere fra Finnmark. Reporter Sidsel Vik har møtt noen av de unge kunstnerne på fylkesmønstringen i Honningsvåg. Hør saken her. Arctic tribe består av Helge Aslaksen Ravna, Andreas Gundersen og Heika Kerakoski.

UKM-DELTAGERNE VÆRFAST I HONNINGSVÅG: Mer enn to hundre deltakere ved UKMs fylkesmønstring i Honningsvåg ble i går værfast etter at veien fra Magerøya ble stengt. Tore Fosse, UKM-Produsent var med oss i Finnmarkssendinga. Han hører du her.

KONKURRANSEN: Vi holdt oss til UKM også i konkurransen. For i helga pågikk det nemlig et større kulturarrangement i Honningsvåg, hvilket arrangement var det? Svar: Ungdommens kulturmønstring. Og det er tredje gangen at Honningsvåg arrangeres. Dagens vinner er Tor Gunnar Melhus i Vardø. Vi gratulerer og sender avgårde en nøkkelring med lys :-))

En god dag ønskes av programleder Liss Jacobsen  liss.jacobsen@nrk.no

I morgen er det Bill Iversen som er programleder i Finnmarkssendinga 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *