Helsesportuka på Skoganvarre

 

God morgen 🙂 Her er menyen for torsdag 02.04.09: 

 

Vi har Havhesten om aprilspøker, og den godeste Havhesten hører du her.
 
Helsesportuka på Skoganvarre: Forrige uke arrangerte Lions i Porsanger sin årlige helsesportuke på Skoganvarre Turist & campingsenter.Det er 33 gang de inviterer funksjonshemmede fra hele Finnmark til en uke med friluftsliv og sosialt samvær.Noen av deltakerne er på helsesportsuka for første gang, men for mange av deltakerne er dette den uka i året de har gledet seg til siden forrige gang. Hør saken her. Reporter Sidsel Vik.

Pasvik trail 2009: Idag går startskuddet for Pasvik trail. Det er rekordstor deltagelse under årets løp. Og i åpen klasse kan kjørerne starte med så mange hunder de vil i Pasvik Trail. faktisk er Pasvik Trail det eneste langdistanse hundeløpet i Norge med en åpen klasse uten begrensninger. Dag Broch, presseansvarlig og speaker var med direkte i Finnmarkssendinga, og han hører du her.

 

Konkurransen:I Polar Zoo i troms er det født tvillinger, to små lodne nøster har sett dagens lys, og vi spurte hvillke dyr det er. En av disse tvillingene er en internasjonal sensasjon. Hvorfor? Det er bjørnetvillinger og den ene er albino. De små krabatene har fått navnene Salt og Pepper. Dagens vinner er Åse Karlsen i Kirkenes. Vi gratulerer så mye 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *