1. april 2009

 

Riktig god morgen.

Så var den her igjen da, dagen for å lure andre. Tradisjon tro så har vi i NRK i Finnmark laget en aprilspøk som vi har servert dere i nyhetene. Tok du den?

Hammerfest sportsdykkerklubb har lagt inn anbud på vraket av Murmansk- vil satse på turistdykking på vrak. 
Takk til Harald Strømme som ikke var tung å be da vi ba om hjelp til årets aprilspøk. 🙂 

Ellers i sendinga i dag:

 

Gemmolog med hjertet  i Øksfjord: Vet du hva nefeling og en gemmolog er. Kanskje ikke, men får du vite nå når vi møter en Stockholmare som har funnet kjærligheten i nord og etablert seg her som kunsthåndverker innen guldsmedfaget og steinsliping. Anders Hilstrøm fant drømmestedet i Øksfjord.
Saken hører du her.
Det var Nils Mehren som hadde møtt Anders Hilstrøm.

Pårørendeskole: Kvalsund kommune har som en av tre kommuner i Finnmark startet med pårørendeskole for personer med demenssyke i familien eller i nær omgangskrets. Deltakerene på pårørendeskolen skal få økt innsikt i sykdommen og å komme sammen med andre pårørende og utveksle erfaringer. Hør saken her.
Reporter i saken Siv Mansika Øyan 
Konkurransen: En kommune i Finnmark har fått mye kritikk og mye mediaoppstyr etter at de innførte eiendomsskatten, hvilken kommune er det? Det er i Alta at bedrifter/ næringsdrivende i utkantsstrøkene synes at beregningene for eiendomsskatt er så urettferdige. Deres eiendommer verditakstes på samme grunnlag som inne i byen. 

Vinner: Ulf Haldorsen fra Børselv. Gratulerer! Og vi sender avgårde en nøkkelring som er ny premie i konkurransen.

liss.jacobsen@nrk.no

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *