Mystiske dufter…

Hei og velkommen til Finnmarkssendinga denne onsdagsmorningen. I morra har vi åpen dag her oppe på NRK i Vadsø, og alle som vil er velkommen på besøk. Men i dag, så er vi som er på besøk i radioen din, og vi blir her frem til klokka 09 idag.

Lukten av «pæng»: Den siste tiden har Vadsø-væringene merket en mystisk aroma som sprer seg med vinden rundt om i byen. Det virker som ingen unslipper den merkelige duften. Men hva syns egentlig Vadsøs befolkning om lukten? Hør saken her. Reporter Marita Evjen.

Åpen dag på NRK: Har du lurt på hvem det er som skjuler seg bak den stemmen du høre på radioen? Eller kunne du tenke deg å prøve deg som programleder på Nordnytt-tv? Det får du muligheten til når NRK Finnmark inviterer til «Åpen dag» i Vadsø no på torsdag. Hør ansvarlig for åpen dag, Merete Jørstad fortelle her. Det blir mange tilbud til dæ som finn veien til Grensen 1 i Vadsø i morra fra klokka 11.30. Reporter var Maria Jørstad, som går på medier og kommunikasjon på Vadsø vg.skole.

Konkurransen: Oppgave 1: Det råder Melodi Grand Prix-feber for tiden, med delfinaler og vinnere glitter og glans! I år er det Alexander Rybak som skal representere Norge, med sin sang Fairytale. Men i fjor var det en ung dame fra Nord-Norge som gikk til topps i den norske finalen, hvem var det?Svar: Maria Haukaas Storeng. Oppgave 2: Hvor skal årets internasjonale Melodi Grand Prix foregå? Svar: Moskva, Russland. Gratulerer til dagens vinner: Astrid Johansen fra Lakselv.

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *