Bibelen som ordbok!

God tirsdagsmorra, og velkommen til finnmarkssendinga! Det er meldt litt mer vær på oss her i nord no, og det ser også ut som at skuter- og skiføret tar sæ opp. Her skal nemlig falle litt sne de nærmeste dagene.

Bibel = ordbok?: 20 språk har han tatt mål av seg å lære. Og 61 år gamle Kjell Nilsen fra Nessby bruker bibelen på forskjellige språk som læreverk. Han er godt i gang og da vi besøkte han, var det første som møtte oss, en rekke plakater på stueveggen. Og der var alt fra hebraisk, finsk.russisk til kinesisk. Han har god tid sier han selv, og den vet han sannelig å bruke. Hør saken her.

Konkurransen: Spørsmål 1: I media de siste dagene har vi hørt at fiskeriminister Helga Pedersen vil etablere en ordning hvor man skal dele ut 30 fiskekvoter. Hvem skal få disse kvotene? Svar: Unge fiskere som vil etablere seg i næringen (ungdom). Spørsmål 2: For to år siden ble Helga Pedersen mor. Fikk hun en gutt eller jente? Svar: Jente (hun heter Anna). Den heldige vinner av ei NRK-lue ble Synnøve Olsen, Gamvik. Grattis!!!

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *