Mufistar i Finnmarkssendinga

God torsdagsmorra, velkommen til Finnmarkssendinga. Vi skal følge dokker gjennom de neste tre timene, med reportasjer, bursdagshilsninga og lokale nyheter.

Livet i Dyfjord: Dyfjord er ei lita bygd som ligg på Nordkyn. De siste årene har bygda merket at folketallet svekkes, som så mange andre kystbygder i Norge. Her kan du høre hvordan livet i Dyfjord er nå. Reporter Beth Mørch Pettersen.

Jubileum: I dag starter Landsdelsmusikerne i Nord-Norge feiringa av sitt 30-årsjubileum, og det gjør de med en heidundrende bursdagsfest på kulturhuset i Tromsø. Vi snakket med Harald Devold fra Musikk i Finnmark, for å gratulere med jubileumet. Hør intervjuet her.

Månedens låt: Mufi-star er et nettsted hvor uetablerte band fra Finnmark kan promotere musikken sin, og du kan laste den ned helt gratis. Det er Musikk i Finnmark som står bak denne nettsiden. Hver måned blir det kåret en «Månedens låt «, og i januar er det Project Metall fra Vadsø, som er vinneren med » This is my nightmare». Om du vil høre vinnerlåta og flere låter, eller laste opp nokka du sjøl har laga så er nettsia www.mufistar.no

Konkurransen: Oppgave 1: For første gang på 6 år er det i Finnmark åpnet for fiske på en liten fisk som tilhører fiskearten krøkler. Hva heter den? Svar: Lodde. Oppgave 2: I dag er det bare ett sted i Finnmark man kan levere lodde, en fabrikk som snart gjenåpnes etter noen år uten drift. Hvor er fabrikken? Svar: Sildoljefabrikken i Vadsø. Dagens heldige vinner er  Fritz Sønvisen fra Russeluft i Alta. Vi gratulerer.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *