Min spede start|

Heia!

I dag har Finnmarkssendinga vært med to programledere; Liss Jacobsen og jeg, Halldor Asvall.

Jeg blir en av dem som skal ha morgensendingene utover våren – og gleder meg til å bli en av programlederne her i NRK i Finnmark.

Dagens sending var min spede start, og det var både morsomt og ganske så spennende å få være med å ha sending 🙂 Håper du blir med meg i mange sendinger fremover på morgenkvisten i fylket vårt.

I dag har vi hørt om fenomenet «sampling» og en ny pris i Finnmark:

Sampling : Det er et begrep i musikkverdenen som er dagligdags i vår tid og det benyttes ofte og har nå mange forskjellige bruksområder. Men vi skal nesten 20 år tilbake i tid, til 1990. Det var da samplingen for alvor fikk sitt gjennombrudd selv om det også hadde vært gjort forsøk på det tidligere. Nå starter vi reisen og før vi vet ordet av det er vi ikke bare tilbake i 1990, men vi starter opp i 1981!  Hør historien her.  Ansvarlig for denne historien var Reidar Solli.

Finnmark læringshelt 2009: Tone Andersen, som er regionkonsulent hos voksenopplæringsforbundet i Finnmark, var med oss direkte i sendinga for å fortelle om en helt spesiell og helt ny utmerkelse her i Finnmark.
Hør om læringshelt her.

Er det noen du synes fortjener denne prisen, kan du melde de på ved enten å sende en mail til: finnmark@vofo.no
eller pr. post til: Vofo Finnmark, postboks 1237, 9504 Alta.

Konkurransen: Hva heter filmen som er spilt inn ved Øksfjord, har to manusforfattere fra Finnmark, og akkurat nå vises på den internasjonale filmfestivalen Sundance Film Festival i USA? Svar: Død Snø.  Vi gratulerer Sigmund Johansen i Øksfjord.  

halldor.asvall@nrk.no 

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *