Astatines fra Båtsfjord, årets Mufi-star

Hei og god morgen 🙂

Astatines, årets Mufi-star: De kaller seg Astatines og de spiller rock med trøkk. Bandet som kommer fra Båtsfjord er også blitt godt mottatt på internettsiden «Mufi-Star» , som er en nettside for unge uetablerte band fra Finnmark. Nå er de fire musikerne i bandet i gang med å lage cd-plate, noen som byr på store utfordringer, kan du høre her. De fire medlemmene i Astatines er gitarist Espen Nystad, på trommer Marius Martiniusen, på vokal og gitar Stig Ove Eriksen og på bass Alexsander Milov. Reporter det var Geir Samuelsen.

astatines1

Fredagskommentaren: Mandag er det 1. desember, julekalenderens første luke åpnes og juleforberedelsene står i kø. Men datoen er også fiskeripolitisk interessant, forteller Torill Olsen i ukas fredagskommentar, som du hører her.

Konkurransen: I morgen er det klart for den nordiske finalen i Melodi Grand Prix junior hvor The Black Sheeps fra Nesseby deltar. Hvor er finalen? Svar: I Århus i Danmark. Hva heter sangen de deltar med? Svar: Oro jaska beana.  Dagens vinner er Birger Punsvik, Alta. Gratulerer. 🙂

Thermokruset for november måned er det Hans Jørgen Andersen i Indre Billefjord som får. Gratulerer så mye. 🙂 

Lytterønsket i desember: Har du en reportasje du har lyst å høre om igjen? eller en sang som betyr noe spesielt for deg? Er det noen du synes vi bør ha som gjest i sendinga?

Send inn ditt ønske til oss.
Mobil: kodeord FIN til 1987, koster tre kroner.
Mail: finnmark@nrk.no  Merk den med lytterønske.
Brev/kort: NRK i Finnmark, grensen 1, 9800 Vadsø  Merk den med lytterønske.

 

liss.jacobsen@nrk.no

God helg! 🙂

Finnmarkssendinga er tilbake i NRKP1 mandagsmorgen klokken 06.03

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *