Venstres overraskelse

God morgen, god morgen 😉 Kalenderen viser torsdag 21.08.08. Menyen for dagens sending kan du se rett under her.

Vera Lysklætt: Denne uka kjører vi en serie der du får møte våre stortingspolitikere som forteller om sine hjertesaker, og oppsummerer stortingsperioden så langt. Nå er turen kommet til Venstres Vera Lysklætt. Hun var den største politiske overraskelsen da hun kom inn på Stortinget i 2005. Hør henne her.

Røykesluttveileder: I høst tilbyr Fylkesmannen i Finnmark gratis veilederkurs i røykeslutt. Som en del av folkehelsesatsingen i fylket skal tilbudet om røykesluttkurs styrkes. Assisterende fylkeslege Beate Lupton forteller at de er på jakt etter flere kursledere i røykeslutt i kommunene. Hva det innebærer kan du høre her.  Vil du delta på kurset, og bli røykesluttveileder kan du kontakte Anja Birkeland hos Fylkesmannen i Finnmark innen 5. september. Du kan lese mer om dette på nettsiden til Fylkesmannen i Finnmark. 

Konkurransen: En tidligere landslagssjef kommer på Alta IFs mangfoldsbankett 3. september. Der vil han underholde og holde foredrag. Hvem er det?  Og hvilket landslag var han sist trener for? Olaug Vollan i Honningsvåg visste at det er Egil «Drillo» Olsen og at Irak var siste laget han var landslagstrener for. Pga feil på miksebordet kom ikke Olaug på lufta, men premie blir det. 🙂 Vi gratulerer!

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *