Alf E. Jakobsen (AP) tar ikke gjenvalg

God morgen.  Sendinga i dag onsdag 20.08 går nesten som normalt. Den eneste endringa ifh til normalen er at Hallo Finnmark for barn kommer i siste halvtime pga. at sporten er utvida i disse OL tider.

Alf E. Jakobsen tar ikke gjenvalg: Dagens morragjest har hatt flere perioder på Stortinget. Men når denne perioden er over vil han tilbake til ordførerjobben i Hammerfest.  Alf E. Jakobsen (AP) tar ikke gjenvalg.  Og da han fikk beskjeden om at han igjen måtte av gårde var han motvillig, kan du høre her.

40 sanger av Trygve Hoff på Cd: I år ville artisten og kulturarbeideren Trygve Hoff fylt 70 år. Det markeres denne uka med en helt ny CD-boks som er i handelen. Arild Steen Ellefsen er medlem av arbeidsutvalget for Trygve Hoff-året 2008 – og har gjort masse arbeid med cd-boksen «KOKFESK OG BALLADER». Han hører du her.

Konkurransen: Det er for tida svært store konsentrasjoner av et insekt i deler av Øst – Finnmark. Går du på fjellet akkurat nå risikerer du å bli overfallt av store svermer av denne ekle krabaten. Innsektsforsker ved Universitetet i Tromsø Arne C. Nilssen beroliger i middlertid, flua er helt harmløs og ufarlig. Hva er det for slags flue? Vet du svaret, ring ca. klokken 08.19. Telefon nr. 78 95 09 99

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *