MANDAG 28. juli

God mandagsmorran 🙂 kalenderen viser 28. juli selv om ikke været viser det samme. Men Finnmarkssendinga er på lufta, og forhåpentligvis kan vi bringe litt sommerfølelse til deg- ihvertfall trivelig selskap.

Kollega Kari Sørbø har fartet rundt denne helgen for å la dæ ta del i noen av det som har skjedd. Hun har besøkt både Vardø og Bugøynes.

 Vardøs framtid: Vardø var stedet for tilreisende både fra Nordområdene og fra Nederland i helga. Bysten av Willem barentsz ble avduket og det ble arrangert konferanse om Vardøs fremtid-og muligheter. Ordføreren er snart lei av å vente på at noen skal ta ansvar. Men fiskeriminister Helga Pedersen som avduket bysten- er optimist: HØR SAKEN HER . Du hørte til slutt Rune Rautio som er administrerande direktør i Rambøll Storvik. Reporter i Vardø var Kari Sørbø.

Sjømatfestival Bugøynes: De som er glad i sjømat og tok turen til Bugøynes i helga, angrer ikke på det. Sjømatfestival ,spesialbestilt vin-direkte fra Italia, musikkarrangementet Rabarbrajam og havfiskekonkurranse, ga både de to hundre innbyggerne og tilreisende – ei hektisk ,men hyggelig helg : HØR SAKEN HER.  Det var Kari Sørbø som hadde laget dette innslaget fra Bugøynes. Og vinner av fiskekonkurransen med største fisk- ble Eilef Salangi fra Bugøynes med en torsk på 5,3 kilo.Musikken du hørte av saksofonisten Anna Koroleva- var Dedication to Elvin Jones.

Konkurransen: Tor Gunnar Melhus får premie i dag 🙂

Hallo Finnmark: Det var problemer med sms i forrige uke, men det er kommet inn en god del hilsninger som skulle vært med. Vi beklager så mye. Så satt du fredag og venta på en hilsen, er det godt mulig du får høre den i dag. De som vi er kommet inn tar vi selvfølgelig med.  

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *