Verdens flyktningedag

Hei og god morgen på denne regnfulle fredagen 🙂

Regn, vind og overskyet vær i helga, med mulighet for solgløtt noen få steder sier meteorologen, men ikke la det legge en demper på helga. 🙂

Den store styrkeprøven: Kjetil Johansen fra Vadsø og hans makker Tom Eriksen har tatt tilbake tredjeplassen i landeveisrittet » Den store styrkeprøven» som er et sykkelritt fra Trondheim til Oslo over seks dager. I dag skal de sykle 14 mil. Kjetil Johansen var med oss i dag. Hør hans rapport her.

Verdens flyktningedag: I dag er det Verdens flyktningedag, og i Vadsø markeres den med en stor fest på kulturhuset Vårbrudd. Det er flyktningemottaket i byen og oranisasjonen » Verden i Varanger som står bak arrangementet , og da kollega Sidsel Vik var innom festlokalene i går ettermiddag fikk hun oppleve akrobatiske kromspring akkompanjert av heftige trommerytmer. Hør saken her.

Nordkappfestivalen 2008: Nordkappfestivalen nærmer seg slutten, og oppslutningen har vært helt upåklagelig. Men en del arrangementer gjenstår, som f.eks VM i linestampkasting i morgen. Festivalprodusent Tore Fosse er gjest i Finnmarkssendinga 07.40. Han kan du høre her.

Konkurransen:I morra lørdag så legger et spellmannslag fra Finnmark avgårde til Oslo, ikke for å være der men for at de dagen etter skal til utenlandet på studietur. Hvilket spellmannslag er det snakk om? Det er Lakselv spellmannslag som drar til Irland. Fritz  Sønvisen fra Alta er dagens vinner. Vi gratulerer!

liss.jacobsen@nrk.no

God helg! Så høres vi etterhvert for nå er det ferie 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *