Søppel er no skjit

I dag utfordrer jeg lytterne til å si hva de mener om søppel som flyter over alt og hva som kan gjøres med det. Mange svar kom inn på SMS til kodeord FIN til 1987. Gjenganger var flere søppelbokser og lettere tilgang på steder å levere avfall og noen ville ha holdningskampanjer. Forslag til tema vi bør ta opp kan dere sende meg på epost. Adressen finner du under programlederne.

16 år gamle Ronja West menter at interessen for fiskaryrket må vekkes tidlig, dersom man skal lykkes i rekrutteringsarbeidet. Hun er ungdomsrepresentant i styret i Hammerfest Fiskarlag og deltok i helga på årsmøtet i Finnmark Fiskarlag. Ronja West mener det er viktig at også ungdommer engasjerer seg i organisasjonsarbeidet. Hør Einar Korneliussens reportasje her.

Det som er så spennende i vårt yrke er at ikke alt ender som det skal.  Det fikk kollega Kurt Sandvik, som er en båtentusiast, erfare når han var i Kirkenes for å prate båt og vårpuss med en av fylkets største båtforeninger. Når han møtte båtgubber som Trygve Røtvold, Karl Karlsen og Kjell Erik Andreassen, da ble fokus en ganske annen. Reportasjen finner du her.

Meteorolog i dag var Tore Vassbø. Hør hans varsel for tirsdag og onsdag her.

Ha en fin dag.

Odd-Asbjørn

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *