Høye bensinpriser- si din mening

God morgen, god morgen på denne tungekrøll tirsdagen 🙂
Det er ikke alltid at det som er tenkt i hjernen er det som kommer ut av munnen, og slik er det i dag. 🙂 Men sending blir det og vi byr på både revy og reingjerdet i Hammerfest som fortsatt ikke er tett, eller er det reinen som ikke er som anna finnmarksrein? Du får bedømme selv. 🙂

KROT TILBAKE PÅ SCENEN: Ett av de mest profilerte revylagene i Finnmark, er utvilsomt KROT, Kirkenes Revy og Teaterlag. Etter at deres hjembane Malmklang brant, har det vært stille  med unntak av et slags comeback i fjor. Men nå er KROT på banen igjen, og stemningen og humører er selvsagt på topp. Det fikk kollega Kurt Sandvik erfare under de siste forberedelsene før premieren i kveld. Hør fra forberedelsene her.

HULL I REINGJERDET: Reingjerdet som skal holde reinen ut av Hammerfest har skapt mye debatt, og mye irritasjon når det har vist seg at det ikke har klart å holde reinen ut av byen. Også i år vil det ta litt tid før gjerdet er tett. Miljøvernrådgiver i Hammerfest kommune, Tom Eirik Ness forteller om når Hammerfest kan bli en reinfri by. Hør han her.

KONKURRANSE: Det er babyboom i ei bygd i Finnmark, og de mener selv at det er det spesielle kildevannet som er skylda til deres fruktbarhet. Hvilken finnmarksbygd er velsigna med vann med spesielle egenskaper? Det er Karlebotn i Nesseby kommune. Dagens vinner er Asbjørn Dalsbøe, Smalfjord. Vi gratulerer 🙂 Ei NRK-lue sendes til Smalfjord.  Denne uka er siste uka du kan vinne ei NRK-lue.

En strålende fin dag ønskes av programleder Liss som kan nåes på epost:

liss.jacobsen@nrk.no

SI DIN MENING OM BENSINPRISENE: Det pågår en folkeaksjon mot de høye bensinprisene her til lands. Mange mener at det er prissamarbeid mellom oljeselskapene og bensinstasjonene. Diesel koster over 14 kroner, og bensin tett opp 14 kroner mot flere plasser. Hva mener du om de høye bensinprisene? Ring å si din mening på tlf.nr 78 95 08 88 eller send oss ei tekstmelding med koderod fin til 1987.  Trykk på les resten av innlegget, og da finner  du meninger om bensinpriser som er kommet inn i dag.

Hør innringerne her.

* Det er helt hull i hode over de høge prisene på bensin og disel.De i rejeringa skulle prøv å bo på plasser som er avhengi av bil.Mer olje de pomper opp dyre blir det.Det er ikke farlig for dem som tjener godt.Nei gi jerings folket hver sin spade og send dem ut å jobb.De har ikke prøvd hva det er å jobbe på gulve

* synes staten e gått av skafte. Har 5mil totalt hver dag til jobb. Har ingen kokegtiv trafikk æ kan bruke. E avhengig av bil for å jobbe.

* Bensin er dyrt, men billig i forhold til lønnsnivået. Hadde bensin blitt økt i takt med lønnen fra 1975 ville den kostet ca 30 kr i dag. Vårt problem i nord er i større grad store avstander som sluker mange liter drivstoff. Lakselv

* dette er resultatet sv i regjering, fei dæm ut dærifra til neste valg…

* æ jobbe på en borerigg å har ikke medlidenhet for de høye diesel/bensin prisan. Vi arbeidera får ikke i lønn de høye intekktene som selskapan får for olien.

* Mange klage på bensinprisan, så går dæm inn og kjøpe VANN på flaske, pølse m brød, gotter, wienerbrød for etpar hundrelapper!!! DET har man råd til…?!

* Uhørt! Vi skal klore oss fast i utkantstrøk,uten kollektiv transport! Høyere priser på drivstoff vil få enda fler til å flytte herfra! Gamvik.

* bensin eller pølse.. Det koste å bo i et godt land med god velferd. Men at prisen på drivstoff e skyhøy e det ingen tvil om. Kan godt reduseres med ei krone eller 3.

* Det blir ikke no bedre miljø med og heve prisen når det ikke er noen alternativer. Transport med lastebil blir mye dyrere. Det meste av det folk står og går i er kommet med trailer

* Ut med Jens og inn med Siv, da blir mange ting så mye bedre

* hallo alle termobilsjåfører, dra på håndbrekket, politikerne trenger også mat og husk å ikke stemme rødgrønt ved neste valg, hele næringslivet lider.

* æ må kjøre 6mil til butikk/lege ,så d går noen liter bensin i månden.Stoltenberg skulle vært et år å bodd her.kansje bensina ble noen kr.billigere da.lønn til sæ sjøl kan dem ordne.slipp ho siv til ho ordner billig bensin.

* dette e jo bare en fortsettelse av sosialistisk avfolking av distriktene vi har stort sett bare bilen å ty til.kast sosialistan ut av storting og regjering

* Som absolutt minstepensjonist burde æ vel klage, me d bli d bare ergerseler å dårli mage a! Så æ fylle uten å se på prhsen. Må man så må man. Største uretten e at når vi ikke har anna enn bil for å knmme fram, e at d ikke e gradering h prisan. Sjøl e æ helt avhengi å kjøre sa 4 mil, hver dag åsså i helga!

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *