Spåtime på kjøpesenter i Alta

God morgen. I dag er vi litt alternativ i sendinga. Spennende om du tror eller ikke. 🙂

Synskhet som gave: Synske Evy Heitmann fra Alta har fått sine evner i gave, og tilbyr nå både spåing og healing på et kjøpesenter i Alta. Klarsynte Evy Heitmann fra Alta forteller hvordan hun har fått sine synske evner. Hør historien her.

Spåtime på kjøpesenter: Nå skal du få høre hvordan hun bruker sine evner i praksis. Har du noen gang blitt spådd om hva fremtiden vil bringe? Eller er du litt skeptisk til den overnaturlige verden? Du skal få dømme selv, sammen med vår reporter Torill Olsen som  ble spådd av synske Evy Heitmannet på shoppingsenter i Alta. Bli med på spåtime her. Da gjenstår det jo å se om det som synske Evy Heitmann spådde vår reporter Torill Olsen også går i oppfyllelse.

Finnmarkinger mest fornøyd med lokalkulturen: Ingen i hele Norge er mer fornøyd med sin egen lokalkultur enn vi her i Finnmark. Det viser en undersøkelse avisa Nationen har foretatt. Leserne kunne gradere det lokale kulturtilbudet fra 1 til 10. Finnmarkingene plasserte seg selv på norgestoppen foran trønderne og folk fra Oslo. Hele 36 prosent av de spurte var svært fornøyd med sitt lokale kulturliv, kan du høre her. Og det var «Cyanid » fra Alta som avsluttet dette innslaget. Reporter var Geir Samuelsen.

Konkurransen i dag handler om planer om et nytt stort skiarrangement. I april 2009 håper Steinar Pettersen fra Vadsø Skiklubb å kunne invitere til Tour de Barents, fem renn i løpet av åtte dager i tre land. Konkurranseformatet er basert på Tour de Ski. Og arkitekten bak Tour de Ski er en kjent finnmarking som om han ikke er født med ski på beina, ihvertfall kan kunsten bedre enn de fleste av oss. Hva heter han? Vegard Ulvang er svaret, og skirennet er et samarbeid mellom Russland, Finland og Norge. Ole Halvorsen har sikret seg ukas siste NRK-lue. Gratulerer!

God helg til dæ! Neste uke er det Odd-Asbjørn Brovold som styrer spaker og tale. 🙂

 liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *