FORTELLERKVELD MED GODE HISTORIER

I dagens Finnmarkssending veksler vi igjen mellom underholdning og alvor, for gode fortellinger er det ene tema og mobbing det andre.

FORTELLERKVELD

Nå er det tid for gode fortellinger. Vadsø museum arrangerte i forrige uke en fortellerkveld med havet og fiske som tema. Det var fullt hus, og mange av de fremmøtte hadde gode fortellinger å komme med.
Hør historiene her.

NOEN SOM BRYR SEG

Denne uka har vi i Finnmarkssendinga satt fokus på mobbing, og prøvd å vise flere sider ved fenomenet som skaper så dype sår i mennesker og samfunn. En tragisk episode er opptakten på år med mobbing for Kjetil Johansen. Han kunne blitt endel av en dyster statistikk, men i dag er han informatør i organisasjonen MOT- og jobber for at våre unge skal få en god hverdag.

For ham ble hverdag brått endra da han var ti år. Faren som er politi har ammunisjon hjemme. Tre unge gutter finner ut at de skal hente kuler for å hive på bålet. De vil se når det smeller.
Hør resten av den sterke historien HER.

KONKURRANSEN

Oppgaven i dag:

En stortingspolitiker fra Frp i Finnmark har gått sterkt ut mot Helga Pedersen og beskyldt henne for å ha påvirket kystfiskeutvalgets arbeid. Hva heter han? Riktig svar er Jan Henrik Fredriksen, og det visste Sigmund Karlsen fra Alta. Han får en NRK-lue i premie fordi han også (med litt hjelp) klarte oppfølgingsspørsmålet der vi spurte hvor Jan Henrik Fredriksen er fra. Svaret er Kirkenes.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *