Laustenner og grått hår- slettes ingen dårlig fredagsmeny :-)

Hei og god morgen 🙂

I dag er det fredag, hurra. Det er helg og ei god bok venter hjemme 🙂 Det er supert. Du har forresten ikke kommet med en anbefaling av ei god bok. Koffer ikke det? Treng tips om gode bøker. Vintervær, levende lys og ei god bok er noe av det som er bra med denne tiden. Men en anna ting. Det er bra at det er helg, ja. Men tiden går så fort. Ei uka er over uten at æ vet kor den ble av, og egentlig ikke har klart å henge med. Det er skremmende. Neste gang æ står i studio så har æ kanskje laustenner og grått hår, og skjønne slettes ikke hva som har skjedd. Skremmende……  😀

Slettes ingen dårlig fredagsmeny:

Stengte veier: Russiske myndigheter gjør nå reglene klarere for norske bilister. De bekrefter at en lov som nekter utenlandske biler å kjøre på en av innfartsveiene til Murmansk flere ganger i uka, fortsatt gjelder. På grunn av at politiet håndhever denne loven svært sjelden, gjør mange dette likevel.Thomas Nilsen, nestleder i barentssekretariatet, mener dette gjør ting enklere: Hør saken her. Reporter Halldor Asvall.

Talvikrevyen med nye ablegøyer: Mens de andre revyene i Finnmark inviterte til en flirfull kveld i juletida så invitere Talvikrevyen til premiere på  nytt show i kveld, og enda ei forestilling i morra. Revysjef Jøran Hansen og kapellmester Torstein Simonsen er gjesta i studio. De to har vært med siden revyen starta for ni år siden. Hør de her. Under Finnmark fylkesrevyfestival i 2007 deltok Talvikrevyen blant annet med numret «global oppvarming», det kan du høre her.

Hålogaland teater er gammeldags: Pensjoner Hålogaland teaters turnevirksomhet i Finnmark. Det mener Maria Utsi, kulturarbeider og prosjekt leder ved Hermetikken Næringshage i Vadsø. Utsi mener HT `s rolle som regionteater for Finnmark er utspillt, og sier det nå istedet er på tide å satse offentlige penger på de mange gode friteaterene i fylket. Hør saken her. Geir Samuelsen er reporter.

Konkurransen:I går spilte de norske herrene enda en håndballkamp i Em. Det var en særdeles viktig kamp, hvorfor?Egil Klevberg fra  Alta visste svaret, og stikk av med ei NRK- lue. Svaret var at de spilte om semifinaleplass. Men det klarte de ikke. De spillte uavgjort mot Kroatsia, og møter Sverige lørdag til kamp om 5. plassen. Krysser fingran for at Norge vinner 🙂

Riktig god helg, og takk for ei trivelig uka i godt selskap. 😉

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *