2007 tar farvel

Årets siste dag. Det er like rart hver gang, og litt vemodig. Ikke minst skaper det kluss for enkelte. Det er  jo sånn at fra i morra må du huske på å skrive 2008 alle plasser der det trengs underskrift med dato. Det bruker ta litt tid for mæ hverfall. Æ er kommet et stykke ut i det nye året for papirene er fri for overstrykinger pga feil årstall…..

Velkommen til Finnmarkssendinga 31.12.2007. Før nyttårsrakettene braker løs kan du nyte noen stille morratimer med oss her i sendinga hvor det selvsagt blir ting som handler om denne dagen.

DEN FØRSTE NYTTÅRSRAKETTEN: Geir Vorren vokste opp i ytrebyen i Vadsø på 60-tallet. Oppveksten har satt mange spor, for de historiene han kan fortelle fra denne tida er mange. Men jul og nyttår feiret familien Vorren som oftest hos besteforeldrene i Bjørnevann i Sør-Varanger, så mange av barndommens store opplevelser kommer derfra.
Hør fortellinga her.

NYTTÅRSMINNER FRA SYTTI-TALLET: Er det mer av juleminner enn av nyttårsminner? Og i tilfelle, hvorfor er det sånn? Vår kåsør mener å vite årsaken, og tar deg med til en nyttårsfeiring på 70-tallet. Hør kåseriet her.

SMS-OPPGAVEN: Alle som ønsker å selge fyrverkeri må søke kommunen om tillatelse. Men i hvilken periode er det tilltatt å selge fyrverkeri? Svar: Salg av fyrverkeri er tillatt i perioden 27.-31. desember. 

I dag så trakk vi ut 6 dagsvinnere + at vinneren av et thermokrus fra NRK. Vinneren av thermokruset er trukket ut blant alle som har sendt inn sms-svar i desember.

Dagsvinnere: Arne B. Tunstad ALTA, Randi Bakke Jensen Båtsfjord,Geir Hansen Hammerfest,Rosel Olsen Hammerfest, Einy PEDERSEN  Vadsø, Chris Johnny Jørgensen, Båtsfjord. Gratulerer julesnadder er på tur til dere. 

Anne Marie Johnsen i Alta får thermokruset for desember. 1830 sms-svar er kommet inn i desember. Gratulerer!

HVILKET VÆR FÅR VI NYTTÅRSAFTEN 2007? Får vi fint rakettvær?
 Meteorolog Geir Bøyum svarer her.

Da gjenstår det bare å takke for laget i 2007. Ha et riktig godt nyttår! 😀

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *