Snart JUL !!!!

I dag var det nest siste Finnmarkssendinga før jul. Den siste får du selvsagt juleaften. Vi minner også om at dere kan sende inn ønsker om god jul osv til Nordnytt Radio. Bruk kodeordet NORDNYTT foran hilsningen og send den til 1987, eller bruk epost hallo.finnmark@nrk.no

Statsmeteorolog Unni Thomsen hadde forholdsvis gode nyheter i dag. Ikke akkurat strålende vintervær, men det er muligheter for kuldegrader og snø i alle fall noen steder. Detaljene kan du høre om igjen her.

Lytterønsket i dag var et gjennhør med vår trofaste bidragsyter i «Hallo Finnmark». Jorund Jessen Bordi fikk tidligere i år besøk av vår reporter Kurt Sandvik. Her forteller hun om samhold og gode naboer i Leirpollen.
Innslaget kan du høre her også.

Sidsel Vik har møtt musikeren Ken-Thomas Johansen. Hans instrument er el-bassen, og i dag er han en av norges beste på sitt instrument. Nå prøver musikeren fra Mehamn seg som soloartist, med egene viser , og med kassegitar og sang som sine instrumenter.  Hør intervju med han og smakebit fra det som blir plate til sommeren.

Da ønsker jeg alle god jul så høres vi på nyåret.

Odd-Asbjørn

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *