En heller vindfull dag – utendørs

Hei !

I dag var det litt kaos rundt om i fylket. Alle de tre hurtigrutene rapporterte om sterk vind og problemer med å komme til kai. Widerøe hadde flere overflygninger rundt om i fylket og værvarselet for resten av dagen og i morra lover bare mer av det samme og det som verre er. Hør praten med statsmeteorolog Eirik Samuelsen her.

Vi hadde besøk i studio i morges. Frelsesarmeens Pål Thomas stakk innom for å fortelle om arbeidet med julegryta og å hjelpe folk i jula. Det ble en tankevekkende og fin prat denne morgenen. Hør samtalen på nytt her.

Så fikk vi høre om Samovarteateret i Kirkenes som tar utgangspunkt i nordområde melding foran Barents Spektakel i januar. Hør Kurt Sandviks innslag her.

Berta Heitmann i Alta fikk oppfylt sitt lytterønske i dag. Hun hadde ønsket et gjenhør med et intervju som Elisabeth Flåthen hadde gjort med hennes mor, Astrid Arild Heitmann. Innslaget handlet om hennes tid som menighetssøster i Alta. Du kan høre innslaget her.

Mange hilsninger i «Hallo Finnmark» også i dag. Som vanlig kan du lese og høre hilsningene under «Bursdagshilsninger». Mer generelle «julehilsninger» tar vi i ettermiddagssendinga fredag.

Jeg ønsker alle en fin dag – Odd-Asbjørn.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *