MOT til å glede

Hei og god morgen. Dagen i dag er en fin dag. Det er nemlig MOT til å glede dagen. Hensikten er å gjøre andre glad. Det trenger ikke være de store tingene. Men det er ikke sånn at du ikke skal gjøre det andre dager. MOT ønsker at dagen i dag skal inspirere til å glede andre hele året.

I dag fikk min kjære kollega Reidar en liten glede på starten av dagen. Han er ekte Steely Dan fans. Så for å glede han har jeg på meg ei Steely Dan t-skjorte (som jeg har fått av Reidar), og åpningslåten i dag var til ære for ham. Doctor Wu heter låta.

MOT til å glede dagen: Kjetil Johansen som er MOT informatør var gjest i studio for å fortelle om dagen og de kreative ideène ungdommene er kommet med for å glede andre. Her kan du høre hva han fortalte.

Gleder NRK-ansatte

vaffeljentene21.jpg
Birgitte og Lene i åttende klasse på Sentrum skole i Vadsø kom hit på NRK klokka 06.30 i dag for å forberede sin glede til oss som jobber her. De var i full sving på kjøkkenet for å lage vaffelrøre.

vaffeljentene-og-litt-nrk.jpg

 Deretter gikk de på skolen, så kom de tilbake hit for å steike vafler til oss. Hvorfor? 
 Det kan du høre her.

 Arnulf Øverland sa det i sitt dikt: 

Det er en lykke i livet
som ikke vendes til lede.
Det at du gleder en annen,
det er den eneste glede.

vaffeljentene-serverer.jpg

Vadsø ungdomskorps 50 år: På lørdag feirer Vadsø Ungdomskorps 50 år. Og for anledningen har de invitert tidligere musikanter til å delta. Både gamle og unge skal markere jubileet. Det blir også en urfremføring av et spesielt bestillingsverk som Harald Devold har laget. Kurt Sandvik har vært på øvelse, og en smakebit får du her.

Konkurransen:  Steinar Olsen, Måsøy klarte dagens konkurranse spørsmål,  hvor alt handlet om TV-serien Berlinerpoplene på NRK1.

Da er denne uka med Finnmarkssendinga over. Neste uke er det Odd-Asbjørn Brovold som styrer spakene og talen i Finnmarkssendinga. Takk for følget, og ha ei riktig så god helg. Obs. Obs iflg meteorologene er det dårlig vær på tur til vest-fylket.

-Liss-

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *