National Geographic anbefaler Kirkenes

Hei og takk for sist. Riktig god morgen ;-D

I dag ser vi på hva det betyr for  Sør-Varanger kommune at Kirkenes er det eneste norske reisemålet som er spesielt anbefalt av National Geograhic som beste reisetips for 2008.

Verdifull reklame: Som eneste reisemål i Norge har Sør- Varanger kommune fått verdifull reklame i det anerkjente magasinet National Geographic som kommer ut istore deler verden. Det er i hovedsak arktisk safari med kongekrabben og snøhotellet som er viet oppmerksomhet. Og nu satser Sørvaranger kommune for fullt på vinterturisme. Turistsjef Jeanette Mikkola setter umåtelig stor pris på denne reklamen. Kollega Kurt Sandvik har vært i Kirkenes. Hør saken her.

Ros til Innovasjon Norge: Men det er også slik at at turismen i Sør- Varanger står foran betydelige oppgaver etter den verdifulle reklamen. Kirkenes er det eneste norske reisemålet som er spesielt anbefalt av National Geograhic som beste reisetips for 2008, på en liste over de 25 beste nye opplevelsesreisene. Nå skal de forskjellige aktørene dra lasset sammen for å lage en total pakke. Lars Petter Øie i Arktisk Safari roser Innovasjon Norge for sin medvirkning. Hør saken her.

Konkurransen: Tana kommune har problemer og planlegger å legge ned noen skoler i kommunen . Vi ville vite hvor mange  skoler de vil legge ned. Svaret er tre, og dagens vinner er Per Lamøy fra  Honningsvåg. Vi gratulerer.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *