Svinepelsen kommer til Finnmark!

Hei og god morgen!

Svinepelsen kommer til Finnmark! 

reidar-kjelsen-3.jpgDet er ikke hver dag man kan annonsere i kringkastingen at svinepelsen kommer til Finnmark. Men det er altså sant. Mandag er han her. 🙂 

Her kan du høre hva han skal i fylket vårt. 

Forfatter og illustratør Reidar Kjelsen er på leselystturne i Finnmark og besøker skoler i fire kommuner. Mer om forestillinga og Kjelsen kan du lese på:  

http://www.svinepelsen.no/

 


Fotballtalent fra Finnmark:
I Kirkens har de klart å skape et godt fotballmiljø for barn og ungdom. Resultater kan de også vise til, for denne sesongen vant jentelaget sin serie for lag for Øst- fylket. I et sånt miljø dukker det opp talenter, og blant jentene er det store fotballtalentet 15 år og heter Marie Kristine Haugnes. Hun har klart å imponere Finnmark fotballkrets så mye at hun i dag reiser til Oslo for å være med på landslagssamling for jenter 15 år. Kollega Sidsel Vik møtte stortalentet tidligere i uka, og reportasjen kan du høre her.

Konkurransen: Ole Halvorsen fra Alta visste at Vi var på jakt etter Olav Gunnar Ballo i dagens konkurranse, og at han av yrke er lege. Det betyr to flakslodd til Alta. Gratulerer!

Da er ei sendeuke over, og kollega Odd-Asbjørn Brovold overtar spakene neste uke. Takk for følge denne uka. Mange trivelige gjester i sendinga, koselige hilsninger har det vært, og praten med dere lyttere i konkurransen er noe av det beste i sendinga. God helg!

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *