Regnfull torsdag

God morgen!

Surt, surt og enda mer surt. Det er konklusjonen etter å ha karra seg noen kilometer denne torsdagen. På tide å finne frem ullstilongs og topphua. 🙂  eller rett og slett holde seg innendørs. Det er deilig temperatur i studio og kaffen smake fortreffelig.

Revy: På sure daga kan de jo være morro med revy. Om en  månder er det duka for Finnmark fylkesrevyfestival i Lakselv. Vi skal i tiden framover boltre oss med noen godbiter fra arkivet, samt snakke med revylagan. Først ut er Talvikrevyen. I 2002 stilte de med sangdansen Harem oil. Det var rett før oljeeventyret skulle begynne her i Finnmark, og i Talvik så de muligheten til å tjene store penger kan du høre her.

Regnsjekken:       Tidenes værdugnad går av stabelen neste uka, og du kan hjelpe per-olav-alvestad.jpgmeteorologene med å lage et mer nøyaktig værvarsel. Meteorologene måler nedbøren hver dag, og det kan du også gjøre. I fjor deltok 100.000 skoleelever og 1500 enkelpersoner på Regnsjekken. Programleder for Newton på NRK1, Per Olav Alvestad var med i sendinga i dag og fortalte hva du skal gjøre for å delta.
Det hører du her. Les mer:  nrk.no/newton

Konkurransen i dag ble vunnet av Olaug Vollan i Honningsvåg som kunne svare på at poteten Gulløye er kommet på Matmerks liste over kvalitetsprodukter.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *