Null grader :-(

God morgen og vel oppstått 😀

Null grader!   Må inrømmet at æ ikke er helt ikke klar for å se det på temperaturlista enda. Men det hjelpe så lite når det står der svart på hvitt. Det er kjølig luft no, og det vil fortsette. Nattefrost enkelte steder på vidda kan vi også brife med i dag… ja, ja. Så var den etterlengta sommeren offisielt over for denne gang 😀

FRP i  Kirkenes er ikke som andre FRP-lag. De appelerer nemlig til russiske innvandrere, og mener at Norge trenger flere som kan bidra i samfunnet. På tredjeplass på lista har de russeren Simon Tivilov, som de håper vil sanke stemmer fra den russiske delen av befolkninga. Kollega trine Hamran har besøkt arbeidsplassen til Tivilov og snakka med han. Det kan du høre her.

Konkurransen i dag: En kjent fotballspiller legger opp som fotballspiller med umiddelbar virkning, melder Sky Sports. Nyheten er ikke bekreftet fra offisielt klubbhold, men årsaken skal være en kneskade spilleren har slitt med i lengre tid. Hvilken fotballspiller er det? Ole Gunnar Solskjær er mannen vi var ute etter. Laila larsen fra Båtsfjord var med, hun klarte ikke oppfølgingsspørsmålet men er med i trekningen om månedens thermo-krus på fredag.

Med ønske om en god dag mønstrer æ av for i dag, men er tilbake igjen i morgen til samme tid, samme kanal. Vi høres vel?!!

Du kan kontakte studio og programleder både utenom og under sending via mail: Liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *